Beseda s prezidentem Jihotyrolského svazu chovatelů haflingů

Český svaz chovatelů haflingů Vás srdečně zve na besedu s prezidentem a ředitelem Jihotyrolského svazu chovatelů haflingů (Itálie), která se koná v neděli 4. března 2007 od 11.00 hodin v prostorách Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem.

Český svaz chovatelů haflingů

 Vás srdečně zve na

besedu s prezidentem a ředitelem Jihotyrolského svazu chovatelů haflingů (Itálie)

která se koná

v neděli 4. března 2007 od 11.00 hodin

v prostorách Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem

 Cílem besedy bude informovat o chovu haflingů v České republice a ve světě, o způsobu hodnocení a testování koní, výběru hřebců atp. Prostor bude v případě zájmu věnován i provedeným a chystaným změnám v organizaci chovu v ČR a samozřejmě dotazům přítomných.

Po ukončení besedy se lze zúčastnit prohlídky Equinního reprodukčního centra pana Müllera v Mněticích.

Během akce bude samozřejmě možné se přihlásit do svazu, na akce konané ČSCHH (plánujeme červnový zájezd na evropskou výstavu haflingů v Meranu) a v prodeji bude i sborník o chovu haflingů v ČR (pro členy svazu zdarma).

 

Další podrobnosti poskytne předseda ČSCHH pan Rudolf Nachtigal na telefonu 602 523 002. Pro informace v den pořádání akce prosíme volejte na tel. 603 549 083 (p. Kuchařová) nebo 728 311 581 (Ing. Kutilová).

Podobné články
Donn Clifs

O uplynulém víkendu se u nás běhalo na dvou dostihových drahách. Sobotní Most měl vrchol v tradiční sprinterské Ceně jezdectví, v neděli ve…

Když jsem byla malá, byla mým vzorem číslo jedna. Žena, které nechybí odvaha a která navzdory předsudkům jde za svým snem. Tomu pak neváhá hodně…