Zúčastněte se LIVE chatu s odborníky na téma Obvyklé problémy kopyt

16. 8. 2010 EQCH redakce Autor fotek: archiv TheHorse.com

Hniloba střelu, podsunuté patky, nekvalitní rohovina a laminitida. Kopyta našich koní může postihnout tolik problémů, ať už žijí na pastvinách nebo to jsou sportovci na nejvyšší úrovni. Máte nějaké otázky ohledně léčby či prevence obvyklých kopytních problémů u koní? Zúčastněte se v úterý 17. srpna 2010 mezi 2.-3. hodinou noční live Q&A chatu Ask the Vet na téma Obvyklé problémy kopyt.

thlogo

Tento webinář je sponzorován Eclipse Press, vydavatel Understanding Equine Hoof Care od autorky Heather Smith Thomas.

Ptát se můžete hned dvou veterinářů:

Tracy TurnerTracy Turner, DVM, MS, Dipl. ACVS z Anoka Equine Veterinary Services v Elk River, Minnesota. Specializuje se laminitidu koní, podotrochlózu, ortopedii a problematiku kopyt a hřbetu koní. V roce 2004 byl Turner jedním ze tří veterinářů zapsaných do mezinárodní síně slávy equinních veterinářů. Ve svém „volném" čase se zajímá o všestrannost.

Bruce LyleBruce Lyle, DVM, založil v roce 1994 Aubrey Equine Clinic v Aubrey, Texas. Během 13 let své různorodé equinní praxe se zaměřil na nemoci kopyt a biomechanický vliv kopyta na jiné typy kulhání a výkonnost koní. Jako autor také přispěl do učebnice Equine Podiatry a do časopisu American Farriers Journal a prezentoval témata kopyt koní i na konferenci Bluegrass Laminitis Symposium a na mezinárodní konferenci o laminitidě a nemocech kopyt.

Zaregistrujte se už teď na stránce https://www1.gotomeeting.com/register/427026217

a můžete veterinářům položit svoji otázku s předstihem. Pro ty, kteří se nebudou kvůli live webináři budit v tuto pozdní (brzkou?) noční hodinu, přineseme jeho průběh na Equichannelu.

Podobné články

Do našich tréninkových lekcí nebývá strečink zařazován až tak pravidelně a v takovém rozsahu, jak by si zasloužil. A to přestože je jeho přínos…

Na fotodermatitidu bývá náchylná málo osrstěná a/nebo nepigmentovaná kůže

Letošní jaro přineslo s nadmírou slunečních paprsků radosti i starosti. Pokud se totiž účinky slunečního záření spojí s určitými látkami obsaženými…