Zmatky kolem Rolinky narůstají, redaktor Jezdectví informuje

Z tiskové konference v Křižanech, o které jsme vás dnes ráno informovali zde, se právě na výstavu v Lysé přesouvá náš redaktor, Josef Malinovský, aby pro vás v průběhu noci připravil informativní článek. V rozporu s proklamovanými katastrofickými prohlášeními tiskového mluvčího Rolinky, pana Širokého, se údajně toto zařízení zatím neruší a koně na jatka hromadně nepůjdou. Před zástupci médií proběhla ale ostrá výměna názorů mezi stranou Zuzany Polákové a zástupci stavební společnosti STA-ZAP, čemu v celé kauze už věřit je tedy skutečně po dnešním vydařeném představení  velmi nejasné. Josef Malinovský pro vás v průběhu nočních hodin na našem webu přichystá  kompletní nahrávku celé tiskové konference v mp3. Zároveň očekáváme, že o dnešní TK budou informovat i celoplošná tisková i televizní média. Sledujte zpravodajství.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…