Žhavé víkendové tipy

Následující víkend bude extrémně bohatý na významné jezdecké akce. V Brně se uskuteční hned dvoje mezinárodní závody: na Panské Líše to bude CDI-W Brno (www.jkpanskalicha.cz) a v areálu brněnského výstaviště proběhnou v rámci výstavy Propet (www.bvv.cz/propet) voltižní závody CVI Brno (http://virklis.cust.ignum.cz/cvi-2007).  Příznivci dostihů by si v neděli neměli nechat ujít nejbohatší český rovinový dostih - 87. České derby (www.dostihy.cz/startky.php), které se poběží v Chuchli, vytrvalostní MČR proběhne v sobotu v Kozlově (www.vytrvalost.cz) a v neposlední řadě vás zveme na šesté kolo ČSOB Českého skokového poháru do Opavy (www.ceskyskokovypohar.cz). Na všech těchto akcích najdete i týmy redakce Jezdectví a již příští týden se můžete těšit na aktuální reportáže v červencovém čísle, které vychází 28. června. Čeká nás tedy opravdu rušný víkend – držte nám palce, ať to všechno stihneme! :o)

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…