Veterinární semináře s Jezdectvím

Časopis Jezdectví připravuje ve spolupráci se společností Cymedica již tradiční sérii veterinárních seminářů, jejichž tématy jsou: Bylinná terapie (fytoterapie) v léčbě koní, Praktická ukázka akupunktury u koní (MVDr. Richard Olajec), Základy veterinární prevence a problematika parazitů v chovu koní (Jana Sládková) atd. První se uskuteční 10. 2. v hřebčíně Napajedla, který si samozřejmě účastníci budou moci prohlédnout. Účastnický poplatek je 150 korun, v případě, že s sebou přinesete tento časopis, získáte jednorázovou slevu 55 korun. V ceně semináře je zahrnuto občerstvení. Přihlásit se můžete do 7. 2. telefonicky na bezplatné lince: 800 137 269, faxem: 311 513 611, nebo e-mailem: info@cymedica.cz. Další termíny seminářů budou v sobotu 24. 3. (západní Čechy – bude upřesněno) a v neděli 25. 3. v Kladrubech nad Labem.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…