Nová předplatitelská akce Jezdectví!

24. 9. 2007 Josef Malinovský

Kvůli zvýšení sazby DPH jsme nuceni upravit od roku 2008 i cenu našeho časopisu.Existuje však způsob, jak toto zdražení oddálit až o 2 roky – předplaťte si nás ještě letos!

 


Předplatné?

Kdy jindy, když ne teď?!

Vyhněte se růstu cen!

 

V předplaceném období ušetříte na jednom čísle 9 korun oproti ceně na novinových stáncích.

 

59,- Kč

50,- Kč

 

Navíc jsme pro vás připravili další výhody!

* Každý nový předplatitel od nás dostane jako bonus ZDARMA stolní kalendář Jezdectví 2008 s 55 fotografiemi různých plemen koní od Christiane Slawik v hodnotě 99,- Kč!

* Získejte kamaráda nebo kamarádku za předplatitele a objednejte si předplatné časopisu Jezdectví společně. Stolní kalendář Jezdectví 2008 s 55 fotografiemi různých plemen koní od Christiane Slawik pak obdržíte ZDARMA oba dva, a to i v případě, že jeden z vás již je v současné době předplatitel.

* Pokud již jste předplatitelem, máte možnost objednat si stolní kalendář Jezdectví 2008 s 55 fotografiemi různých plemen koní od Christiane Slawik za bezkonkurenční cenu 55,- Kč (+ poštovné).

Objednávku zašlete nejpozději do 21. 12. 2007.

POZOR!

- Noví předplatitelé dostávají kalendář automaticky, v objednávce jej tedy vyplňte pouze v případě, že máte zájem o kusy navíc!

- Při samostatné objednávce kalendářů poštovné hradí příjemce.

- V případě objednávky dvou předplatných současně (akce „kamarádi“ – viz výše) označte objednatele, na jehož adresu má být zaslán předpis platby (složenka, faktura).

 

 

 
Podobné články

Vzdala se svých koní a odešla plnit misionářské poslání do Afriky. Tam se provdala, založila farmu a do života jí opět vstoupili i koně. Pokud se…

Emil Kotrba (22. února 1912 – 21. února 1983) byl český akademický malíř a grafik, světově uznávaný malíř koní a zároveň aktivní jezdec, trenér a…