J. F. Pignon: VYPRODÁNO!!!

Následující informace bude jistě pro mnohé obrovským zklamáním, ale bohužel musíme oznámit, že všech cca 900 lístků k sezení a 300 ke stání na jedinečné vystoupení J. F. Pignona v Praze má již svého majitele. K jejich rozebrání stačilo jen něco málo přes dva týdny. Znamená to jediné - ostatní mají bohužel smůlu, jelikož kapacita haly na Císařském ostrově je omezena. Přestože bychom rádi uvolnili více lístků ke stání, nebude to pravděpodobně možné z důvodu zachování určitého komfortu pro ty, na které se dostalo. Děkujeme za váš zájem, který nás utvrdil v tom, že má smysl jít i do tak riskantních akcí, kdy na přípravu všeho (včetně reklamní kampaně) je jen šest týdnů. Pevně věříme, že se v budoucnu podaří zrealizovat něco podobného.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…