Do Skaštic na parkury i na křest

24. 8. 2011 Jana Fatenova Autor fotek: archiv autora

O tomto víkendu 27.-28. 8. 2011 se ve Skašticích na Kroměřížsku uskuteční "Pohár Zlínského kraje - Mistrovství Zlínské oblasti ve skocích - pro kategorii pony a děti".

Mistrovství oblasti v parkuruSkokové soutěže začínají od 9:30 hod v jezdeckém areálu Skaštice (v obci Skaštice).

Pro nejlepšího jezdce z obou soutěží stupně "L" je připraven skútr, který věnuje MP Korádo a Zlínská oblast ČJF, os. O majiteli rozhodne nejlepší výsledek z obou soutěží, v případě rovnosti tr. bodů bude 1 rozeskakování na čas. Vyhodnocena nemůže být dvojice jezdec/kůň, která již startovala v soutěži "ST".

Obálka katalogu Na koni zlínským krajemZároveň s mistrovskými soutěžemi proběhne v neděli v cca 13 hod. i křest nového katalogu "Na koni Zlínským krajem", který vydala společností HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. V tomto katalogu se potkáte s těmi, kteří se aktivně zapojují do hipologického dění ve Zlínském kraji. Společnost oslovila hipologické subjekty v regionu a ty, které najdete v našem katalogu, dobře ví, že když neděláte medializaci, nikdo se o vás nedozví.

Celá akce proběhne pod záštitou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka.
Rádi vás na této akci přivítáme.

Podobné články

Slovenská vytrvalostní jezdkyně Dominika Malíková Kleinová suverénně zvítězila v žebříčku FEI pro rok 2023. Jaká byla její cesta na vytrvalostní…

Dostihy jezdí jedenáctou sezonu, přičemž prvních osm let absolvovala vždy jen pár startů za rok. Poté, co však před třemi lety nastoupila k trenéru…