Václav Staněk: Život mezi koňmi a kariéra v zahraničí

5. 10. 2024 HORSE Spirit s.r.o. Autor fotek: HORSE Spirit s.r.o.

Václav Staněk, jeden z nejúspěšnějších českých jezdců, má za sebou bohatou kariéru, kterou strávil nejen na českých závodištích, ale i v zahraničí. V dubnu tohoto roku si Václav udělal pauzu od svých mezinárodních závazků a na celý měsíc se vrátil do České republiky. Během tohoto období jsme měli možnost s ním strávit čas a společně se ponořit do jeho světa s koňmi.

Exkluzivní rozhovor

Kromě práce na kolekci jsme s Václavem vytvořili i exkluzivní rozhovor, ve kterém se dělí o své zážitky z jezdeckého světa, vypráví o svých začátcích a o tom, co pro něj znamená jezdit na koni. Tento rozhovor přináší unikátní vhled do jeho kariéry a jeho osobního vztahu ke koním, což skvěle doplňuje filozofii naší značky, která oslavuje vztah mezi jezdcem a koněm. Rozhovor na Youtube zde.

Václav Staněk spojuje síly s HORSE Spirit pro novou kolekci jezdecké módy

Během svého pobytu v Česku Václav spolupracoval s naším týmem na návrhu nové kolekce pánského jezdeckého oblečení, která reflektuje jeho dlouholeté zkušenosti a požadavky na špičkové sportovní vybavení. Tato kolekce je navržena tak, aby splňovala nejvyšší standardy nejen v estetice, ale i v pohodlí a funkčnosti, což jsou hodnoty, které značka HORSE Spirit pevně zastává. O značce HORSE Spirit zde.

Těšíme se na společnou budoucnost

Naše spolupráce s Václavem Staňkem je pro nás velkou inspirací a věříme, že výsledky této spolupráce osloví všechny milovníky jezdeckého sportu. Připravovaná kolekce bude brzy dostupná na našem e-shopu https://horsespirit.store/cs/ a jsme přesvědčeni, že si získá přízeň nejen českých jezdců, ale i těch zahraničních.

Naší spolupráci s Vaškem můžete sledovat i na našem instagramu https://www.instagram.com/horsespirit_brand/ či facebooku https://www.facebook.com/horsespiritcz/, kde pravidelně sdílíme novinky.

Podobné články

Při zkušební jízdě na jezdeckém simulátoru se ukázalo, že testující jezdkyně sedí jinak na jezdeckém padu než v sedle. Výsledky jsou přinejmenším…

Závody spřežení jsou adrenalinovou záležitostí a jedinečnou podívanou

Další tři zcela odlišná a naprosto jedinečná jezdecká odvětví, která obohacují jezdecký sport a činí ho naprosto výjimečným. Od klasického ježdění se…