Jezdecké závody vyvrcholí na Zlaté podkově

/TS/ O víkendu 21. – 23. srpna se v jezdeckém areálu Školního statku v Humpolci koná už čtyřicátý čtvrtý ročník Zlaté podkovy. Jedná se o finále celoročního seriálu závodů, které se konaly po celé republice i na Slovensku.

„V rámci třídenních soutěží se divákům představí více jak sto třicet koní v sedlových i vozatajských kategoriích včetně divácky oblíbených pony soutěží a také v soutěži ve zručnosti tahu klády," přibližuje jeden z hlavních pořadatelů Jiří Klubal.

Kromě nejlepších jezdců a koní z celé republiky uvidí návštěvníci také přehlídku zahradní i zemědělské techniky. Víkendový program doplní například koncert dechové hudby, vystoupení mažoretek a slavností průvod městem.

Kontakt: Jiří Klubal, ředitel o.p.s., tel: 721 050 295.

Časový program závodů, seznam přihlášených účastníků a další podrobnosti najdete přímo na stránkách Zlaté podkovy http://www.zlatapodkova.cz/.

Podobné články

K nemalému počtu vážných nehod v nižších úrovních všestrannosti a u méně zkušených jezdců dochází, když se koně nekontrolovatelně řítí na překážky,…

Miroslav Trunda

Třídenní závody podzimní všestrannosti uzavřely jezdeckou sezónu v Pardubicích. Do sedmi soutěží nastoupilo celkem 154 koní. Deštivé počasí v prvních…