Malá cena Ostravy

2. 6. 2004 Jiří Gebauer Autor fotek: Jiří Gebauer

Tradičně po VC Ostravy probíhá Malá cena Ostravy ve skokových soutěžích a kriterium mladých koní a letos tomu nebylo 29. a 30.května jinak. Za ideálního počasí bylo odstartováno sedmnáct soutěží, kterých se zúčastnili zejména jezdci Moravskoslezského kraje.

V neděli proběhly dvě soutěže S. V první S* bylo na startu patnáct dvojic a zvítězil Radim Bodlák na ROMEO (JS Bodlákovi) před druhým Tomášem Daňkem s LUNOU 4 (JK Zálesí-Agramm) a třetím Jiřím Hruškou s BARNETOU (Opava Kateřinky).

Ve druhé S** se představilo čtrnáct dvojic a jediným bezchybným výkonem si vítězství zajistila Michaela Vavříková s VELVETEM 2 (Stáj Vavřík), druhá byla domácí Olga Stojčevová s REZNAKEM a třetí opět kateřinský Jiří Hruška s NAGANE Agromarket H+B.

V kritériu mladých koní v jednotlivých kategoriích zvítězili: Skok Z (23 start.). Marek Hentšel - MATA 1 (Baník Ostrava. ZL (18): Petr Eim-GENIUS LYSÁK (Tlumačov). L (11): Zdeněk Žíla-CARDUCCI (Mustang Lučina).

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…