Lamborghini Praha Parkur Cup již tuto neděli!

28. 3. 2008 Tisková informace

Již tuto neděli – 30. března 2008 se uskuteční druhý ročník Lamborghini Praha Parkur Cup. Pořadatelé akce, jak již naši bystří soutěžící vědí ;o), jsou JS Equinenter a TJ  Equus Kinsky, závody budou probíhat v prostorné hale v Hradišťku u Sadské.


Vypsány jsou soutěže od úrovně stupně ZL až ST*, celková dotace závodů je 200 000 Kč, z toho se bude rozdávat 60 000 Kč v cenách finančních. Vítěz hlavní soutěže se může kromě vysoké finanční výhry těšit na speciální poukázku na okruh, kde stráví celý den ve vozech značky Lamborghini. Vítěz třetí soutěže kromě cen získá na celý víkend vybraný sportovní vůz z autosalonu společnosti Auto Exner. Po poslední soutěži budou vyhlášeni (a speciální ceny obdrží) nejlepší jezdkyně a jezdec závodů.


Pro diváky je připraven zajímavý doprovodný program, který navíc bude situován jak do haly, tak na venkovní kolbiště. Diváci budou mít možnost poznat různorodé discipliny jezdeckého sportu. Na programu jsou ukázky vozatajství, drezurního küru, španělské jezdecké školy a mnoho dalšího. Pro nejmladší návštěvníky bude připraveno svezení na pony.

Patronát nad závody drží Česká zemědělská univerzita v Praze, zastoupená panem děkanem prof. Ing. Josefem Kozákem, DrSc., dr.h.c.. Generálním partnerem je společnost Lamborghini Praha.


Závodní den začíná v sobotu již v devět hodin, nahlášeno je přes 200 startů, účast přislíbila česká skoková špička v čele s Alešem Opatrným, Zdenkěm Žílou, Natálií Crnkovou, Jaroslavem Jindrou, Veronikou Krajníkovou či Martinem Šoupalem.

Více informací o časovém harmonogramu, startky a plánky parkurů naleznete na www.equinenter.cz.

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…