Východočeský servis – třetí soustředění s Davidem de Wispelaere

11. 4. 2006 Vladimíra Cermanová Autor fotek: archiv autorky

Znovu jsme využili pohostinnosti manželů Půlpánových v jejich areálu v Hradištku. Soustředění se konalo ve všední dny v posledním březnovém týdnu. Minulé soustředění proběhlo ve znamení sněhu, toto provázely deště a rozvodněné toky.

Z jezdců dorazilo staré dobré jádro, vrátil se Šimlík s Terezkou, místo které minule zaskočila Andrea Dohnalová, Soňa Kaloušková vzala tentokrát Paradoxe, doma zůstala Gura, přijel i odpočatý "Mimi" (Generalissimus Morgana XXXI-11) Romany Hájkové a nově přibyly dvě jezdkyně z hřebčína Dobrowski s osmnáctiletým charakterním kladrubským plemenným hřebcem Parmou (mistr Německa v čtyřspřeží) a mladým čtyřletým budoucím plemeníkem Aronem. Kladrubáci tvořili více než 1/3 zúčastněných koní.

Dnes reportáž pojmeme trošku jinak, necháme čtenáře nahlédnout blíže pod pokličku šéfkuchaře D. d. Wispelaere a ochutnat polívčičku, kterou uvařil jednotlivým dvojicím po prvním dnu ježdění, především obrazem.

Příbuzné články:

Podobné články

Na konci května se do areálu Equine Sport Center Olomouc vrátí již potřetí drezurní Světový pohár. Tento mezinárodní mítink s rovnou třicítkou…

Jak je na tom současná drezura? Má mediální zájem o dění v drezurních obdélnících pozitivní dopad na welfare koní? Jak se zdá, ani halasná kritika na…