Hanka a Ricco ve Warce

Ve dnech 18. – 20.května se v areálu Sielanka ve Warce (50 km od Varšavy) konaly drezurní závody CDI***, kterých se účastnila i Hana Pelikánová s Riccem (Small Tour). Po úvodním mírném zaváhání (7. místo), které způsobila pravděpodobně únava Ricca po 700 km cestě do dějiště závodů, naše dvojice zabojovala a v nedělním küru obsadila celkově 4. místo mezi 21 účastníky této soutěže. Závodů se zúčastnili jezdci z 6 států (LIT, LOT, EST, POL, SWE a CZE). „Snad  od všech ekip i od některých členů mezinárodního rozhodcovského sboru padly nabídky na koupi Ricca, ale tak jako Hanka, ani on a ani žádný jiný člen naší ekipy není momentálně na prodej,“ sděluje s úsměvem Tomáš Vašáry. Na programu naší nejúspěšnější drezurní dvojice jsou následující závody: CDI v Lipici, v Brně a poté vybrané závody Nurnberg Pokal pro 7 – 9 roční koně v Německu.

Podobné články

Boje o hned několik drezurních evropských mistrovských titulů se budou odehrávat 25.–28. července v Opglabbeeku v Belgii.

Pravděpodobně každý z nás někdy listoval tituly jako „7 návyků skutečně efektivních lidí“, „7 návyků úspěšných teenagerů“ a tak dále. Nedávno mě…