Zlínská oblast slavnostně zakončí jezdeckou sezónu

Zlínská oblast ČJF a HYJÉ - koně Zlínského kraje zvou návštěvníky na slavnostní ukončení jezdecké sezony, které se koná v prostorách zámku Holešov.

Galavečer plakátDovolujeme si vás pozvat na slavnostní galavečer Středomoravské jezdecké ligy, který se uskuteční v sobotu 3. 11. 2012 v reprezentativních prostorách Holešovského zámku.

Jedná se o tradiční slavnostní ukončení jezdecké sezóny a vyhlášení výsledků Středomoravské jezdecké ligy. Tento seriál skokových a drezurních závodů probíhá každoročně v průběhu celé jezdecké sezóny. Výsledky z jednotlivých startů jsou dvojicím započítávány a podle tabulek jsou jim poté přidělovány body. Na závěr sezóny jsou vyhlašovány konečné výsledky v kategoriích dětí, juniorů, mladých jezdců, žen a mužů.

Tradičním pořadatelem galavečera je Česká jezdecká federace, Zlínská oblast - člen HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s ve spolupráci s MKS Holešov.

Zahájení vyhlášení vítězů, rekapitulace letošní sezóny a malé ohlédnutí za úspěchy i neúspěchy jezdců Zlínské oblasti začíná v 18. hod. Po ukončení volná zábava.

Za Zlínskou oblast ČJF a HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s., Ing. Josef Balaštík a Ing. Jana Fatěnová.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…