Aktualizace: Sobotní drezurní závody na Dostihovém závodišti v Pardubicích

27. 4. 2011 Dušan Korel

Aktualizace: 29.4. - startovní listiny + změna začátku // Po všestrannosti a parkurech na Dostihovém závodišti v Pardubicích dostane prostor další jezdecká disciplína. Na zdejším pískovém kolbišti se budou konat Drezurní závody s firmou Káva – Kávovary Sýkora. Uskuteční se v sobotu 30. dubna od 10.00 hodin.

Aktualizace 29.4.2011 - startovní listiny + změna začátku

Pod čálnkem najdete přiložené aktualizované startovní listiny.

Pozor změna! Zahájení závodů je posunuto již na 9:30!

„Jedná se o regionální závody, které nabídnou soutěže nižších stupňů. Chceme vyjít vstříc základně v okolí, aby se tady drezura uchytila. Je základem pro ježdění. Jak pro parkury, tak i pro všestrannost. Proto chceme tuto disciplínu podpořit," uvedl Jaroslav Grodl, sportovní manažer pořádajícího Dostihového spolku a.s. Pardubice. „Při loňských závodech, které poprvé podpořila firma Káva - Kávovary Sýkora, jsme měli celkem 60 startů. Letos jich bude určitě víc."

Dostihové závodiště PardubiceV programu sobotního závodu je celkem pět soutěží. Začínat se bude Hobby drezurou Káva - Kávovary Sýkora stupně Z. „Tato soutěž je přístupná pro všechny koně a jezdce. Další čtyři už jsou určeny pro koně a jezdce s licencí," uvedl Jaroslav Grodl.

 

Závodní program na pískovém kolbišti na Dostihovém závodišti v Pardubicích bude začínat v 10.00 hodin. Diváci mají vstup zdarma.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…