Už jste vsadili na správného koně?

Právě dnes se na stáncích opět objeví nové číslo časopisu Jezdectví. Jako bonus s ním obdržíte také vstupenku do Velké Chuchle, kde se v dubnu rozběhla dostihová sezona. Při ní jsme nemohli chybět, stejně jako při většině sportovních akcí. Aktuálně přineseme reportáž o úspěších našich vozatajů v Kladrubech, výsledky a fotografie z pardubické všestrannosti a skokových závodů v Martinicích, těsně před startem letošního ČSP vás seznámíme se čtyřnohými želízky, která si naši přední jezdci připravují na jeho první kolo do Prahy… „Všichni ostatní na koni pracují, ale ty na něm tančíš,“ řekla německá trenérka jednomu našemu reprezentantovi. Kterému? A v jaké disciplíně? Více prozradí květnové téma měsíce a rozhovor. Pro ty nedočkavější máme připraven obsah čísla.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…