Jezdectví: výsledky SMS soutěží

Přinášíme vám jména výherců dvou SMS soutěží z prosincového Jezdectví. Knihu Václava Vydry a Dalibora Gregora „Můj rok s koňmi“ získávají Václav Sikola z Turnova, Ivana Hofmannová ze Sušice a Pavla Capová z Nymburka. Stejně jako dalších 344 čtenářů odpovídali na otázku jak se jmenuje nakladatelství, které vydalo uvedenou knihu. Správná odpověď je Růže. V Hubertovské mozaice jste pro změnu hlasovali pro nejpoutavější ze 16 fotografií. Nejvíce se vám zalíbil snímek s číslem 3 od Martiny Osykové z obce Tovéř (okres Olomouc). Získává od nás, stejně jako následujících pět hlasujících pro zmíněnou fotografii, ledvinku s logem Jezdectví: Martina Malinská z Rosic, Blanka Horáková z Lesné, Adéla Bílková z Chrudimi, Vilma Krištofová z Frýdlantu v Čechách a Hana Osyková z Tovéře.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…