Ještě jednou za Koňmi na Žofíně

Ještě jednou vám přinášíme aktuální informace ke galavečeru Koně na Žofíně 2009, jenž se uskutečnil v sobotu 7. března. Společně s JBS videostudiem jsme pro vás totiž připravili záznam obou částí slavnostního ceremoniálu, kterému přihlížel v reálném čase nejen do posledního místečka vyprodaný Žofín, ale také díky přímému přenosu na internet zhruba dva tisíce diváků u svých počítačů. Nyní mají možnost celý program shlédnout všichni ostatní prostřednictvím české internetové televize Stream. První část, během níž se vyhlašovali na malém sále paláce Žofín nejlepší drezurní a skokoví jezdci roku 2008 v kategoriích děti, junioři a mladí jezdci, najdete ZDE. Druhou část, v jejíž rámci se vyhlásili: významné seriálové soutěže, ČSOB Pohár Jezdectví, Koně roku 2008, nejlepší jezdci ve voltiži, všestrannosti a vytrvalosti či Jezdci roku 2008 v kategorii seniorů, můžete sledovat pod tímto odkazem.

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…