Hvězdy září ve Zduchovicích aneb jezdecká soustředění 2011

26. 10. 2010 Barbora Lišková Autor fotek: Kateřina Návojová, archiv JA Zduchovice

I pro rok 2011 připravil Jezdecký areál Zduchovice sérii soustředění s hvězdami českého i světového parkurového a drezurního sportu. Opět můžete kombinovat soustředění Alexandra Onoprienka zaměřené na drezurní přiježdění koně a drezuru se skokovými soustředěními trenéra irské juniorské reprezentace kapitána Johna Ledinghama a Jaroslava Jindry, vicemistra České republiky 2009 a mistra ČR 2010 ve družstvech.

john LedinghamCpt. John Ledingham (Irsko)

John Ledingham se narodil 26. června 1958. Je to účastník OH v Soulu 1988, má za sebou tři účasti za Irsko na mistrovství světa v Aachenu 1986, Den Hague 1994 a Rome 1998, účastnil se za Irsko 63 pohárů národů, je trojnásobným vítězem Hickstead Derby a několikanásobným vítězem mezinárodních Grand Prix. Dále za svou kariéru stihl vyhrát Puissance v RDS, Dublin ve čtyřech kategoriích v letech 1986 až 1990 spolu s novým irským rekordem 7' 5. Je pětinásobným vítězem Aga Khan Trophy v Dublinu. Skákal za irský team s Kilcoltrimem na Olympijských hrách v Soulu 1988. Byl národním šampiónem ve dvou disciplínách a byl oceněn zlatým odznakem FEI.

Více se o něm můžete dozvědět ve článku John Ledingham ve Zduchovicích.

Jaroslav Jindra (Česká republika)

Jaroslav JindraJaroslav Jindra se narodil 6. září 1966. Nyní žije ve Zduchovicích a jezdí parkury za Stáj Jindra o. s. V sezoně 2009 se může pyšnit 2. místem na MČR, v roce 2010 se zasloužil o prvenství v soutěži družstev. Za sebou má i další mistrovské tituly, 4. místo na GP CSIO Bratislava nebo 2. místo v ČSP. Na koni poprvé seděl ve 2 letech a o deset let později se účastnil parkurových závodů - po vzoru svého otce. Jeho "životním koněm" byla nezapomenutelná klisna Sirah. Letos sedlal hned několik koní, z nichž měl do nejvyšších parkurů především Canon-P Max.

Skokové soustředění je určeno pro omezený počet koní (i pony), kde v jednom lotu budou pouze dva koně. Jezdci si kromě praktického tréninku odnesou i teoretické poznatky a budou jim poskytnuty rady a tipy, jak pracovat s koněm dále.

Tréninková videa s Jaroslavem Jindrou najdete na EquiTV.

Alexandr Onoprienko (Česká republika/Ukrajina)

Opět můžete kombinovat soustředění Alexandra Onoprienka zaměřené na drezurní přiježdění koně a drezuru se skokovými soustředěními trenéra irské juniorské reprezentace kapitána Johna Ledinghama a Jaroslava Jindry, vicemistra České republiky 2009 a mistra ČR 2010 ve družstvech.

Slevy pro pravidelné klienty Jezdecké školy a slevy při zakoupení více soustředění najednou!

Trenér Alexandr Onoprienko povede soustředění ve víkendových blocích. Tyto bloky na sebe volně navazují. Tzn., že jezdci, kteří se zúčastní soustředění, si v rámci druhého, ev. třetího bloku zdokonalí a obohatí poznatky z prvního, ev. druhého víkendového soustředění.

POZOR! Pokud chcete zakoupit soustředění jako vánoční dárek, kontaktujte nás a objednejte si DÁRKOVÝ POUKAZ!!!

JA Zduchovice logoLEDEN
28. - 30. 01. 2011 - Skokové soustředění s Jaroslavem Jindrou

ÚNOR
12. - 13. 02. 2011 - Drezurní soustředění s Alexandrem Onoprienkem I.
26. - 27. 02. 2011 - Drezurní soustředění s Alexandrem Onoprienkem II.

BŘEZEN
4. - 6. 03. 2011 - Training clinic Johna Ledinghama
12. - 13. 03. 2011 - Drezurní soustředění s Alexandrem Onoprienkem III.

Kompletní ceník všech soustředění najdete přiložený jako PDF soubor pod článkem.
Přesné informace o soustředěních s Jaroslavem Jindrou, Alexandrem Onoprienkem i Johnem Ledinghamem včetně cen, časového programu, "balíčku výhod" a přihlášek najdete jako PDF soubor přiložený pod článkem.

Odkaz: Hvězdy září ve Zduchovicích - kompletní přehled soustředění ve Zduchovicích

Pozvánka na slavnostní zakončení sportovní sezóny a zabijačkové hody ve Zduchovicích!

Jezdecký areál Zduchovice dne 30. 10. 2010 pořádá tradiční podzimní slavnostní rozloučení se sportovní sezónou, Hubertovu jízdu. Spolu s Hubertovou jízdou se ve Zduchovicích budou konat tradiční zabijačkové hody. Více informací k Hubertově jízdě a zabijačkovým hodům naleznete na http://www.kone-zduchovice.cz v kalendáři akcí nebo v níže v přiložených letáčcích.

pozvánka na Huberta

S přáteli jste srdečně zváni!

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…