Do první uzávěrky dražby 2011 zbývají dny!

16. 8. 2011 EQCH redakce

Je to termín, který by měli mít všichni čeští majitelé a chovatelé červeně podtržený ve svém kalendáři. Již 19. srpna je první uzávěrka přihlášek na 4. Středoevropskou dražbu anglického plnokrevníka, která se uskuteční v pátek 7. října v Pardubicích.

dražbaPokud chcete na letošní dražbě, jejíž prestiž strmě stoupá, prodávat své koně, máte nejvyšší čas na rozhodnutí. Druhý termín přihlášek sice bude ještě 14. září, přihlásit koně v srpnovém termínu je ale výhodnější nejen vzhledem k výši poplatku, ale i delší době, po kterou bude propagován prostřednictvím dražebního katalogu a webu Středoevropské dražby.

Dražba je otevřena všem anglickým plnokrevníkům a polokrevníkům registrovaným u JCČR nebo zahraničních dostihových autorit. Hlásit můžete všechny kategorie anglických plnokrevníků - odstávčata, ročci, dostihoví koně (i polokrevní), chovné klisny, plemeníci.

Přihlašovací poplatky jsou následující:

První uzávěrka přihlášek je už tento pátek, 19. srpna!

I. termín:
Za prvního přihlášeného koně od stejného majitele 2000 CZK + DPH
Za druhého až čtvrtého přihlášeného koně od stejného majitele 1500 CZK + DPH
Za pátého a další přihlášené koně od stejného majitele 1000 CZK + DPH

II.termín:
2800 kč + DPH za přihlášeného koně

Kompletní pravidla i formuláře najdete na oficiálním webu www.jandabloodstock.cz/drazba.

dražba a aukceK příležitosti upozornění na datum přihlášek bylo vydáno i letošní druhé číslo Dražebních novin, které jsou částečně i v angličtině. Dočtete se tu o úspěších koní z katalogů prvních tří ročníků Středoevropské dražby nebo jak se kupuje derby-vítěz.

 

Dražební noviny 2/2011 jsou k dispozici ke stažení pod článkem, také Přihlašovací formulář 2011 a Přihlašovací podmínky 2011 (i v AJ).

Podobné články

Sbírka hipomobilií národního hřebčína se rozrostla o zcela jedinečný ucelený soubor vybavení pohřebního ústavu v Příboře.

Martinu Slukovou Niederlovou jste ve společnosti jejích shagya arabů už v rámci doprovodných programů různých akcí a výstav určitě viděli. Proč dala…