Vytrvalostní závody v Chlumci nad Cidlinou za dveřmi

27. 7. 2020 Tisková informace

Pořadatelský tým závodů ve spolupráci s agenturou Prom Production a časopisem Jezdectví vás srdečně zve na připravované závody v Chlumci nad Cidlinou, které se konají ve dnech 7.-8. srpna 2020.

Čekají na vás hobby soutěže, národní, mezinárodní a v neposlední řadě juniorské a seniorské mistrovství. Těšit se můžete na bohatý program po celou dobu závodů, skvělé občerstvení a bohaté ceny pro závodníky.

Přivítáme vás v prostorách Hřebčína Ostrov, který disponuje zázemím jak pro koně, tak pro jezdce. Přímo v areálu se nachází i jezdecké potřeby. Ohrádky a seno jsou k dispozici v ceně startovného. Trasa, kterou jsme pro vás připravili, je s minimálním převýšením a vede přes krásnou přírodu, veterina bude postavena na pískovém kolbišti.

Pokud ještě váháte, zda k nám zavítat, tak na facebookové události je video s ukázkou trasy.

Moc se těšíme na všechny závodníky a příznivce disciplíny vytrvalost!

Podobné články

Na konci července se v Nebanicích konalo Mistrovství České republiky ve vytrvalosti, kde se Táně Terberové znovu podařilo získat v seniorské…

Virginie Atger (FRA) v sedle Cham de la Palud

Na FEI mistrovství světa ve vytrvalosti seniorů, které se konalo 7. září ve francouzském Monpazier, bojovala o co nejlepší výsledek i česká…