Princeznu Annu zranil kůň: Vůbec nic si nepamatuje!

1. 7. 2024 vor Zdroj: Blesk.cz URL zdroje: www.blesk.cz
Blesk
Blesk

Na britskou královskou rodinu se od počátku roku 2024 lepí smůla. V pondělí odpoledne byla princezna Anna (73), sestra s rakovinou bojujícího krále Karla III. (75), převezena ze svého panství do nemocnice. Zranil ji totiž kůň!

Lékaři ji nyní léčí s otřesem mozku a dalšími lehkými zraněními hlavy. Anna by se měla rychle uzdravit, vzhledem k povaze neštěstí si ale není schopna vzpomenout, co se přesně stalo, zda ji kůň srazil, udeřil hlavou či pokopal kopyty. Kvůli hospitalizaci musela zrušit veškeré své závazky včetně návštěvy Kanady.

Přitom je to jen pár dnů, co v koňském sedle vyrazila na slavnostní vojenskou přehlídku nazvanou Trooping the Colour, která byla slavností 260 let nepřetržité vlády Britského impéria a také předčasně oslavou narozenin krále. Ačkoliv bylo zvíře, na kterém princezna jela, poněkud zpupné, podařilo se ho Anně zdárně zkrotit a hrdě s ním kráčela v čele celého průvodu.

Celý článek přináší Blesk.cz: Princeznu Annu zranil kůň: Vůbec nic si nepamatuje!

TN.cz
Podobné články
Idnes.cz

V pondělí 1. července se Londýnem proháněli tři splašení vojenští. Jeden z nich dokonce narazil do auta.

Reflex

Jak během deseti sekund zaujmout celý svět? V národních barvách, avšak netradičně pojatých, se představí český tým 26. července 2024 při slavnostním…