Pardubice rozšiřují spolupráci s Itálií

Právě dnes posílí známé dostihové závodiště Pardubice svou prestiž dalším mezinárodním aktem. Po závodišti Meráno-Maia totiž navázalo dlouhodobou spolupráci s dalším, a to hned nejvýznamnějším závodištěm v Itálii - Capannelle Roma.

V loňském roce v rámci tradičního "Italského dne" se poprvé běžel v Pardubicích dostih tohoto závodiště - "Dostih Capannelle Roma" - a jeho oceňování osobně řídil promotér a ředitel Hippo Group Roma, pan Carlo Riccio.

Letos poprvé se díky zmíněné spolupráci na Capanelle Roma poběží dostih Premio IPPODROMO PARDUBICE - Cena závodiště Pardubice, a to v rámci významného mítingu, právě dnes, 19. února 2006.

Hlavním dostihem dne je Velká cena Říma - proutěnkářů, dostih 1. kategorie na 4.100 m s dotací 92.000 EURO pro 5 leté a starší koně, která se běží jako poslední z osmi dostihů nedělního odpoledne.

Cena závodiště Pardubice je zařazena před hlavním dostihem jako 7. v pořadí. Jde o dostih na proutěné překážky pro začínající čtyřleté koně, na 3.400 m s dotací 27.500 EURO.

Podrobnější informace, startky a výsledky najdete (po registraci) na webu www.capannelleippodromo.it

Po návratu našeho týmu zpět od Čech nadete malou reportáž i na Equichannelu.

Podobné články
Vignetta

O uplynulém víkendu se u nás běhalo na dvou dostihových drahách. Na západě Čech byla vrcholem Cena města Karlovy Vary, moravské závodiště připravilo…

Souboj Vignetty a Charpentiera v hlavním dostihu

Dostihová sezóna na karlovarském závodišti Hipodrom Holoubek uplynulou neděli zaznamenala další významnou událost letošního léta spojenou s…