Koně v akci 2008 - sobota, VIDEO z hlavního programu

Sobotní Koně v akci jsou v plném proudu, pojďte se snámi podívat alespoň ve zkratce na dopolední program na hlavním předvadišti, zatím především formou videoukázek pod článkem.

Sobota je ve znamení letního parna, slunce se opravdu nemilosrdně opírá do našich ramen i hlav. Úpřimný obdiv všem účinkujícím! A není jich málo. Od rána, konkrétně od 10 hodin, běží na hlavním předvadišti program zahájený slavnostním průvodem, postupně se přidávají další akce:
- na pískovém kolbišti probíhá finále veřejných tréninků OS Apolenka,
- na travnatém kolbišti zase soutěže spřežení,
- v paddocku je jako obvykle místo věnováno chovatelským přehlídkám různých plemen,
- v oranici se koná očekávané nakládání a skládání klád s koňmi, po němž následuje tradiční soutěž v orbě.

Přijměte zatím aspoň naši videopozvánku a nahlédněte pod článkem do přiložených souborů některých čísel z hlavního předvadiště. Podrobnější vyhodnocení celého dne očekávejte k večeru, až se náš tým sejde z jednotlivých koutů pardubického závodiště, vysype do počítačů všechny své fotky i postřehy :-)

Podobné články
Součástí veletrhu FOR PETS bude youtuberka Kristy M. Ranch

Program veletrhu FOR PETS 2024 jako každoročně připravila Nadace na ochranu zvířat, spolupořadatel(ka) veletrhu. Program letošního veletrhu FOR PETS…

Od čtvrtka 7. do neděle 10. prosince 2023 výstaviště v Salcburku hostilo festival koní nesoucí název Silberheil Amadeus horse indoor.