Nový obchod výhradně chladnokrevný ;o)

14. 10. 2009 Helena Görnerová Autor fotek: Helena Görnerová

Jak jste si jistě všimli, vydáváme vlastním nákladem už třetím rokem velký nástěnný kalendář, zaměřený výhradně na "begany". Protože nás neuspokojovala forma objednávek přes e-mail, pořídili jsme pro váš i náš snazší život e-shop. A od kalendářů pak už byl jen krůček k věci, která tu ještě nikdy nebyla... K výhradně chladnokrevnému e-shopu...

Romantika v Bílé...Začalo to tím, že několik vydavatelů odmítlo vydat kalendář čistě s begany.

Na argumentaci, že jsou krásní, silní, opomíjení a potřebují propagaci, přišla vždy odpověď "obchodně nezajímavé", "malá nákupní síla". Inu částečně je to pravda. První kalendář jsme zadotovali, druhý se zaplatil, s třetím zatím nevíme :o)

ALE touha a vůle propagovat právě je a právě tímto způsobem je tak nějak silnější, než potíže s vydavatelstvím spojené (což jistě znají třeba i chlapi v Harmony aj. malonákladových společnostech). A když už se vaše práce dostane na světlo a lidé ji ocení, je to úžasný hnací motor pro rozšíření činnosti.

Klasik by řekl "přes překážky ke hvězdám" ;o)

Po květnových změnách v naší redakci tedy logicky přišla registrace (mj.) vydavatelské činnosti na živnostenském úřadě a další plány, jejich začátkem je dnes oficiálně otevíraný 1. elektronický obchod, zaměřený výhradně na chladnokrevníky:

BEGAN - vstup zde

Began obchůdek

V první fázi samozřejmě především funguje pro ulehčení objednávek kalendáře.

Přidali jsme ale také pár motivů fotoplachet, o které jste již v Pardubicích jevili velký zájem (děkujeme neznámému hrdinovi, že si odnesl hned tři :o)). (Můžete si o nich více přečíst třeba v tomto článku: Chladnokrevníci mají před sebou první samostatnou fotografickou VÝSTAVU.) Objednat a domluvit lze samozřejmě i fotoslužby či dárkové certifikáty.

A v jednání je samozřejmě další sortiment. Pokud byste si tedy vyloženě něco přáli, nebojte se si o to říci. Pod článkem, v mailu (foto@helenag.cz), na Facebooku (http://www.facebook.com/pages/EQUICHANNELcz/112988384410).. nebo se zastavte osobně v naší kanceláři v Lanškrouně, rádi vás uvidíme :o)

 

Podobné články
Ekolist.cz

Stromy napadené kůrovcem v děčínských lesích je potřeba pokácet. Na některá místa se však lesníci s technikou nedostanou, proto do strmých svahů…

Deník

„Hojta, prrr,“ nese se mezi cinkáním rolniček nad prudkou strání mezi Přípeří a Jalůvčím silný hlas Branislava Lauka. Je jedním ze tří kočí, kteří…