Seminář o chytré houbě již tuto sobotu odpoledne

15. 1. 2015 Tisková informace

Společně s ekologickou farmou Kozodoj vás zveme na sobotní odpolední seminář, který vás blíže seznámí s veterinárním využitím přípravku "Chytrá houba Ecosin". V jeho průběhu se dozvíte, co to ta "Chytrá houba" vlastně je, jak funguje, kdy je vhodné ji používat a jakým způsobem ji aplikovat. Seminář je zdarma.

Seminář bude primárně zaměřen na použití Chytré houby u koní, a to jak při hnilobách kopyt, tak i dalších problémech, jako jsou plísňová onemocnění kůže nebo dermatofilóza. V případě zájmu můžeme diskuze přesunout i k problematice plísňových chorob u domácích mazlíčků.

Účastníci se seznámí s jednotlivými případy z praxe a také si budou moci sami vyzkoušet aplikaci přípravku.

aplikaceDozvíte se, že Chytrou houbu lze využít i na plísně v bytech, rostliny či lidské kožní problémy. V závěru bude věnován dostatečný čas na zodpovězení dotazů účastníků.

Seminář „Chytrá houba - pomocník při plísňové, kvasinkové infekci a hnilobě"

  • Kdy: koná se v sobotu 17. 1. 2015 od 13.30 do 15.30 hodin
  • Kde: Učebna ekofarmy Kozodoj, Rolavská 538, Karlovy Vary 360 17, http://kozodoj.cz/
  • Web: ww.vet-pythium.eu
  • Cena: seminář je zdarma

Na facebooku se můžete přidat k události zde: https://www.facebook.com/events/772029289501212/

Těšíme se na vás! :-)

 

Použití Chytré houby je bez vedlejších účinků, nedochází k vzniku rezistence patogenů. Vzhledem k mechanismu působení nezatěžuje organismus zvířete. V okamžiku, kdy se P. oligandrum nemá čím živit, tak vytváří oospory a odrůstá spolu s novou tkání, jelikož živočišný organismus pro něj není přirozeným prostředím. Přípravek se tak dá použít v jakémkoliv věku či zdravotním stavu koně. Více o Chytré houbě jsme vám přinesli v předchozím článku.

Chytrá houba

BARDSpolečnost Bio Agens Research and Development - BARD, s.r.o. byla založena v roce 2006 za účelem výzkumu, vývoje a pro vlastní výrobu mikrobiologických přípravků. V současnosti patří k předním výrobcům přípravků založených na mikroorganismech, které potlačují plísňové, bakteriální, ale i jiné projevy, které snižují kvalitu života, nebo mohou negativně ovlivňovat lidské a zvířecí zdraví.

Česká firma vyrábí přípravky pro humánní a veterinární oblasti. Přehled veterinárních přípravků najdete ne www.vet-pythium.eu/cs/veterinarni-pripravky.

Bio Agens Research and Development - BARD, s.r.o.
Rýznerova 150/15, 252 62 Únětice
e-mail: pythium@pythium.cz
www.vet-pythium.eu

 

 

Podobné články

Slovenská juniorka Michaela Supeková s MYTIA DU CAVALLON v konkurenci 93 dvojic dojela na 2. místě v CEN 100 km Ladies Cup v Al Wathba/Abu Dhabí.…

/data/imgs/00100596l.jpg

Společnost Equiservis děkuje všem za zájem stát se hvězdou přehlídkového mola: "Přihlášek nám dorazilo neočekávané množství. Výběr nebyl tedy…