O víkendu v Chuchli vyvrcholí klusácká sezona

5. 9. 2024 Kristýna Svobodová Zdroj: PRAHATV URL zdroje: prahatv.eu

Ve Velké Chuchli se opět chystá klusácké odpoledne. Tentokrát dostihový meeting slibuje opravdu zajímavé sportovní výkony. Koně totiž čeká nejprestižnější utkání jejich života - klasické derby.

Absolutní vrchol klusácké sezóny se nezadržitelně blíží. V sobotu 7. září koně okusí nejdůležitější zkoušku své kariéry - pražské derby. V 17 hodin ve Velké Chuchli tak nejlepší klusáci vyběhnou na trať dlouhou 2 180 metrů, aby okusili nejdůležitější zkoušku své kariéry.

"V samotném derby uvidíme 8 koní, ještě před měsícem a půl bychom řekli, že dva favority má trenér Mykola Volf, je to Best Of Joker a Time Break OV, nicméně před měsícem se konala přípravná derby cena, taková největší generálka na derby a tam ukázala skvělou formu klisna českého chovu Kajsa Misi, která v sulce se svým trenérem Zdeňkem Vávrou tento dostih vyhrála a zaskočila všechny favority," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace.

Celý článek přináší PRAHATV: O víkendu v Chuchli vyvrcholí klusácká sezona

Podobné články

Povodně jsou nevyzpytatelné a předvídají se jen těžko. Jestli se černé scénáře vyplní nebo ne, přitom nemůže téměř do poslední chvíle nikdo vědět s…

Deník

Stát se znovu pokouší v aukci prodat dva zajímavé koně, patřící čečenskému vůdci Ramzanu Kadyrovovi. Jejich jména Mikhail Glinka a Aldzarb jsou ve…