Výtvarná soutěž - Svět koní

Společnost HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s., podporující hipoturistiku ve Zlínském kraji, na počátku jara vyhlásila ojedinělou výtvarnou soutěž "Svět koní".

Jak již název soutěže napovídá, téma se týká tak ušlechtilých tvorů jako jsou koně. Soutěžící nejprve vytvořili nádherná výtvarná dílka, která doručili do kanceláře společnosti.

Druhým krokem výtvarných umělců a hodnotitelů z řad veřejnosti je hlasování o nej dílko na webu, tj. na www.hyje.cz.

I Vy můžete v termínu od 18. 4. 2011 do 5. 6. 2011 být Ti, kteří rozhodnou o vítězi.

Neváhejte, hlasujte a věřte, že je těžké vybrat z 229 výtvarných děl to nejlepší. Hlasování najdete v souboru HLASOVÁNÍ VE VÝTVARNÉ SOUTĚŽI "SVĚT KONÍ" a až shlédnete tu řadu výtvarných dílek, čeká na Vás hlasovací formulář.

Které výtvarné dílko vyhrálo, to se dozvíte na Mistrovství Zlínské oblasti v parkurovém skákání, které se uskuteční 18. 6. 2011 v areálu Střední školy hotelové a služeb na Pionýrské louce v Kroměříži. Při této akci budou výtvarná dílka vystavena pro širokou veřejnost a setkat se s nimi pak můžete i na dalších jezdeckých akcích ve Zlínském regionu.

Podobné články

Co má společného kůň Jana Žižky na Vítkově a ten u zámku ve Slatiňanech?

Emil Kotrba (22. února 1912 – 21. února 1983) byl český akademický malíř a grafik, světově uznávaný malíř koní a zároveň aktivní jezdec, trenér a…