Hodnocení příspěvků (?)

Jaroslava Krocová

Vloženo 22.4.2013 - 10:49
Musím říct, že mi již delší dobu zde na dikusi chybí hodnocení přípěvků. Kolikrát nemám proč reagovat, ale ráda bych ocenila příspěvek, který mě poučil, zaujal, nebo s ním souhlasím - ráda bych takto vyjádřila pisateli podporu. Musím říct, že mi ani tak nechybí negativní hodnocení, jako pozitivní. Vím, že už tu bylo pár takových podnětů a vždy bylo odkázáno na to, že diskuse bude celá nová, ale stále nic. Mě současný formát celkem vyhovuje, ale například tahle malá úprava by byla moc fajn :).

Magdaléna Kořínková

Vloženo 22.4.2013 - 15:26
Like. (jako jasná ukázka, že by kliknutí na "like" nenadělalo takový nepořádek v diskuzích, jako "Like" tohoto typu.)

Zuzana Karásková

Vloženo 22.4.2013 - 16:14
Třeba teď napsal Filip Tesař moc pěkný příspěvek, se kterým plně souhlasím a moc se mi líbí, ale plevelit kvůli tomu diskuzi se mi nechce, kdyby bylo jen nějaké "tlačítko", tak by to stačilo :-)

Jaroslava Krocová

Vloženo 22.4.2013 - 16:53
Reakce na 1503027: Přesně tak - psát to hloupý slovo se nikomu nechce...a přitom si lidé často třeba ve veterinární poradně i jinde plácají játra a namáhají se...a tazatel na ně i přes jejich snahu pomoci reaguje negativně - ráda bych třeba takovým lidem vyjádřila podporu. Nebo právě těm, kteří zde sdílejí své cenné znalosti zkušenosti a životní moudrost i z jiných odvětví....právě tyhle příspěvky zde jsou důvodem proč diskusi na eqch procházím několikrát týdně.

Adéla Otte

Vloženo 22.4.2013 - 21:54
Také se přimlouvám za nějaké takové tlačítko :-).

Péťa Neřeknu i kdyby mi guláškem podstrojovali :-)

Vloženo 23.4.2013 - 12:00
Technicky to je trivka. Dvě pole do tabulky, jedno pro + druhé pro - (nebo jenom jedno pro plus), při kliknutí inkrementovat, aktuální hodnotu zobrazit třeba vedle kotvičky (stálý odkaz). Možná někam ukládát IP kliku aby si autor sám nehamounil :-). Migrace žádná, zpětná kompatibilita žádná, programování maximálně hoďka (včetně dvou kafí a sváči), celkové náklady na úpravu do 3000,-. A nadšení větší než z ranní erekce.

Jaroslava Krocová

Vloženo 23.4.2013 - 12:34
Jo a taky vtipný komentáře bych chtěla hodnotit. Doufám, že to ticho ze strany eqch zde znamená, že se na tom již pracuje :).

Helena Görnerová

Vloženo 23.4.2013 - 17:16
Současnou verzi systému už nebudeme rozšiřovat, jak jsem psala jinde, nejen proto, že jednání s dodavatelem jsme dávno ukončili ve vzájemné neshodě. Rádi bychom ale taková tlačítka v novém také, takže s nimi počítáme. Termín opravdu zatím odhadnout nemohu. "Ticho" na příspěvek, vložený včera, znamená pouze to, že jsem nebyla včera u počítače tak trvale, abych mohla ihned odpovědět :-)

Jaroslava Krocová

Vloženo 23.4.2013 - 22:40
Reakce na 1503215: Byl to tak trochu vtip - s tím tichem :).

Tereza Bilská

Vloženo 11.4.2014 - 18:46
Reakce na 1503215: Mno bylo by potřeba asi velmi brzo udělat nový design či verzi. Diskuse začíná jít do kytek. Tak kdy to bude? Třeba s "novým začátkem" se něco pohne k lepšímu.

Kateřina Adamusová

Vloženo 15.4.2014 - 16:14
Reakce na 1538565: Vím že je to již starší diskuze, ale inspiraci pro to jak by to mohlo vypadat najdete třeba na servru modnipeklo.cz - kde jsou červená a zelená ramínka u reakcí v diskuzích s číslem, které značí kolika se to líbí/nelíbí :) je to taková volovina, ale mohlo by to být fajn. :)