Mistrovství Evropy Working Equitation začíná

Předevčírem Redakce Equichannel

Nejdynamičtěji rozvíjející se disciplínu čeká vrchol sezóny. Ve dnech 18. - 22. září 2024 se v areálu LOWE Obořiště bude konat Mistrovství Evropy Working Equitation. Možnost shlédnout výkony těch nejlepších jezdců Evropy ve všech testech je jedinečná!

Working Equitation (pracovní jezdectví) je disciplína vhodná pro velmi široké spektrum jezdců a koní, která si svojí všestranností rychle získává mnoho příznivců z řad drezurních, parkurových, westernových i rekreačních jezdců.

Working Equitation má své kořeny v zemích jižní Evropy, v Portugalsku, Španělsku, Francii a Itálii a proto jezdci z těchto zemí vždy patří k největším favoritům. Konkurencí jim ale na Mistrovství Evropy, které odstartuje již zítra ve dnech 18. září 2024  v areálu LOWE Obořiště, budou jezdci z Belgie, Francie, Německa, Nizozemska, Polska, Portugalska, Rakouska, Rumunska, Španělska, Velká Británie, Švédska a Švýcarska. Šampionátu se tedy účastní reprezentanti čtrnácti národů, přičemž deset z nich vysílá kompletní tým.

Českou republiku budou reprezentovat dvojice Stanislava Kindlová – Fausto, Pavla Rubíčková – Destino Pardinhos, Jitka Šimoušková – Neapolitano Tüscök a Šárka Mrázek Kopecká – Gintonic. Funkci šéfky ekipy zastane Andrea Lukášová. 

O adrenalin v žádném případě nouze nebude! Přijeďte se podívat na ty nejlepší workingové výkony Evropy a podpořit náš český tým!

Pořadatelé Mistrovství Evropy WAWE 2024 vytvořili oficiální facebookovou stránku, na které budou všechny informace o této nadcházející hlavní události sezóny.

Více informací naleznete zde.

Podobné články

Již zítra v areálu LOWE Obořiště nedaleko Příbrami odstartuje WAWE European Championship Working Equitation 2024. Šampionátu se účastní reprezentanti…

Vlastní odchovaný plemenný hřebec

Lucie společně se svým manželem vybudovala vlastní domovskou stáj v Nizozemsku a v prostředí s vysokými equinároky a equistandardy se jí podařilo…