Zimní jezdecký pohár v Tlumačově bude jen pro vozataje. Bez skokanů

27. 1. 2023 Tisková informace Autor fotek: Josef Malinovský Zdroj: Zimní jezdecký pohár URL zdroje: www.jezdeckypohar.cz

Počet vozatajských a skokových kol Zimního jezdeckého poháru 2023 se vyrovnal. V každé disciplíně proběhnou tři kvalifikační kola a otevřené finále. Zatímco parkuroví jezdci budou závodit výhradně v Královicích, vozatajové se podívají na čtyři místa.

Z úpravy termínové listiny této halové série vyplývá, že se po několika letech neuskuteční parkurová zastávka v areálu Zemského hřebčince Tlumačov. Dohodli se na tom zástupci pořadatele s vyhlašovatelem seriálu, jímž je SK Artego. 
 
Zimní jezdecký pohár spřežení začíná již 28. ledna v Hradištku a ve čtrnáctidenních intervalech budou navazovat Slatiňany a Tlumačov, královické finále je naplánováno na 18. března. V Královicích proběhnou všechna skoková kola. První je v plánu 5. února, další pak tradičně ve dvoutýdenních cyklech. 
 
Veškeré podrobnosti o seriálu jsou na webu www.jezdeckypohar.cz, kde jsou také odkazy na záznamy jednotlivých mítinků v Jezdeckém informačním systému ČJF.
Podobné články

Ministerstvo zemědělství připravilo novelu veterinárního zákona, kterou reaguje na nová nařízení Evropské komise v oblasti veterinární péče. Součástí…

Equichannel.cz vám děkuje za přízeň v uplynulém roce a do nového roku přeje mnoho štěstí, osobních i jezdeckých nebo vozatajských úspěchů!