Zbrusu nový veletrh proběhne již za měsíc!

6. 3. 2018 Tým FOR HORSE Autor fotek: archiv pořadatele

Pozor, představujeme vám úplnou novinku! V dubnu proběhne v Praze první ročník veletrhu FOR HORSE. Na své si přijdou jak chovatelé, tak milovníci koní... Půjdete se podívat?

FOR HORSE je zcela nový veletrh, který nabídne potřeby pro koně, chovatele a milovníky koní na výstavní ploše 2 500 m2 v protorách moderního výstavního centra PVA EXPO PRAHA - Letňany.

První ročník veletrhu FOR HORSE bude probíhat v hale 5 a to souběžně s 8. veletrhem chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS, 14. veletrhem potřeb pro děti FOR KIDS a 12. veletrhem pro plnohodnotný aktivní život Aktiv55+. Na své si tak přijde celá rodina!

Návštěvníkům budou prezentovány novinky v oblasti chovu koní a jezdectví, krmiv, veterinárních, minerálních a kosmetických přípravků, technických pomůcek, transportního zařízení, kompletního jezdeckého vybavení a potřeb.

Chybět nebude ani nabídka přepravníků pro koně a techniky pro úpravu povrchů. Zastoupeny budou i hřebčíny a stáje. Seznam vystavovatelů se rýsuje ZDE.

V druhé polovině haly 5 proběhne každý den doprovodný program na kolbišti o rozměrech 40 x 20 metrů. Pro diváky doprovodného programu budou připraveny tribuny k sezení o kapacitě 500 míst.

A na co se můžete těšit?

Uvidíte fríské koně pod sedlem i v kočáře, vystoupení huculských koní, miniaturní koně, pony všech velikostí, vodicí a asistenční minihorse, hipoterapii a kontaktní terapii s koňmi, čtverylku a push ball fjordských koní, ukázky Městské policie hl. m. Prahy či ukázky jízdní policie ČR.

A Asociace chovatelů miniaturních koní ve spolupráci s Národní Pony společností pořádá v rámci veletrhu Prague pony cup 2018 v sobotu 14. dubna 2018.

Proběhnou také tyto sportovní soutěže:

  • vozatajský parkur
  • jízda zručnosti na oprati
  • jumping
  • kostýmová show pro děti i dospělé

 Více informací k Prague pony cup 2018 na: www.achmk.cz

 

FOR HORSE

  • 12. 4. – 15. 4. 2018
  • PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 - Letňany

Otevírací doba:

12. dubna (čtvrtek) 10 – 18 hod.
13. dubna (pátek) 10 – 18 hod. 
14. dubna (sobota) 10 – 18 hod. 
15. dubna (neděle) 10 – 17 hod. 

Vstupné:

  • 150 Kč - plné vstupné
  • 100 Kč - při registraci na internetu či při použití slevových kuponů
  • 70 Kč - děti do dvanácti let, důchodci
  • Zdarma děti do 6 let, držitelé průkazu ZTP, ZTPP
  • 150 Kč - Parkovné 

Zvířata vstup zdarma. Nutný očkovací průkaz s sebou!

Parkovací prostory pro potřeby vystavovatelů mají kapacitu až 700 míst uvnitř areálu, pro návštěvníky až 2500 míst v bezprostřední blízkosti areálu. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R i v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu. Nejpohodlnější doprava do areálu PVA je linkou metra C do stanice Letňany.

Pro další informace a podrobnosti k programu sledujte web www.forhorse.cz.

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…