Velké slevy na značku Animo a další...

19. 9. 2018 Tisková informace

Potřebujete nové a dostatečně kvalitní vybavení, ale nechcete utrácet víc, než musíte? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. Využijte velkých slev na značku Animo a pestré nabídky dalšího vybavení za skvělé ceny.

Sleva 25 % na značku Animo

Kvalita ve světě jezdeckých potřeb něco stojí. Ruku v ruce s vyšší cenou však přichází promyšlené střihy, příjemné materiály, pohodlí a dlouhá životnost, do které se jednoznačně vyplatí investovat jak z pohledu samotného jezdce, tak jeho zvířete. Skvělým příkladem kombinace zmíněných vlastností je italská značka Animo založená v roce 1969.

Společnost pro výrobu rajtek, sak a dalšího vybavení používá ty nejkvalitnější materiály s cílem poskytovat začínajícím i amatérským jezdcům dokonalý komfort včetně ochrany před rozmary počasí. Není tak velkým překvapením, že ve stáji s logem Animo najdete taková jména jako Kristina Bröring-Sprehe, Michael Jung, Christian Ahlmann či Adelinde Cornelissen. V nabídce italského skvostu nechybí kromě oblečení také podsedlové dečky a další potřeby.

Pokud se mezi ně chcete přidat, máte nyní jedinečnou příležitost. Až do 22. září 2018 probíhá v obchodě Equestrians.cz velká slevová akce, ve které nakoupíte značku Animo a Makebe s úžasnou 20% slevou. Při nákupu on-line stačí zadat pouze kód. Pro více informací se podívejte přímo na stránky obchodu Equestrians.cz.

ANIMO

Dámské jezdecké sako Animo – LELIADámské jezdecké rajtky Animo – NUFOLADámské jezdecké sako Animo

 

Sledujte další slevy, novinky a čerstvé kolekce

Třebaže výše zmíněná slevová akce je časově omezena, neznamená to, že po 22. září již žádná milá překvapení nemůžete čekat. Různé akce přináší obchod velmi často. S případným výběrem a dotazy vám s radostí pomůže přímo personál. Jedná se o lidi s čirou láskou ke koním, kteří aktivně jezdí a zkušenosti využívají k tomu, aby vám doporučili vždy to nejlepší vhodné řešení bez ohledu na to, zdali se učíte, jak začít jezdit na koni, nebo vybíráte už desáté sedlo v životě.

V obchodě pravidelně najdete úplné novinky. Například Animo představuje originální kolekce dvakrát ročně a vy máte příležitost si je díky Equestrians prohlédnout jak on-line, tak v prodejně na adrese Výpadová 1676/4a, 153 00 Praha 5 – Radotín. V kolekcích zpravidla nechybí kvalitní jezdecké rajtky, závodní saka či pánská trička Animo v líbivých barevných kombinacích. Máte slabost pro krystaly Swarovski? Italský výrobce je v kolekcích často využívá a vy se tak na koni můžete opravdu blýsknout.

 

Kvalita pro skvělé projížďky

Jak vidíte, špičkové značky mají skutečně co nabídnout. Když jde o vybavení, neměli byste šetřit za každou cenu. Nemluvě o tom, že levné kousky z řetězců se vám s největší pravděpodobností po několika použitích začnou nevratně ničit. Neváhejte tak vsadit na skvělé slevové akce a kvalitu, se kterou bude váš pohled z koňského hřbetu zas o něco krásnější.

Velké slevy na značku Animo a další...

 

EquestriansEquestrians

Obchod, ve kterém na vás čekají jezdecké potřeby a vybavení špičkové kvality. Hledáte-li kombinaci funkčnosti, stylu a třeba také luxusu, jste s Equestrians na správné adrese. Na 600 m2 prodejní plochy nechybí značky jako Horse Pilot, Cavalleria Toscana nebo Animo. Produkty si lze prohlédnout a zakoupit také on-line přes e-shop.

Obchod Equestrians se nachází na adrese Výpadová 1676/4a, 153 00 Praha 5 – Radotín.

https://equestrians.cz

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…