Soutěžte i v novém roce s Aktivním Zvířetem!

31. 1. 2018 tým Contipro a.s.

Vítězové už jsou známi! // I v novém roce jsme pro vás připravili soutěž o kalendář a produkty české značky AktivniZvire.cz, která patří mezi světovou špičku ve výrobě kyseliny hyaluronové. Žádné velké zdržování, jdeme na to!

Vyhodnocení soutěže a výherce naleznete v článku Kdo vyhrál v soutěži s Aktivním Zvířetem?

 

Kyselina hyaluronová se v tělních tkáních přirozeně vyskytuje a má spoustu užitečných vlastností pro zdraví lidí i zvířat. Její hlavní účinek je v kloubní tekutině, kde působí jako tzv. „tlumič“ nárazů a lubrikant ‒ chrání chrupavky, aby o sebe nedrhly. Dále se ve vyšším množství vyskytuje v oku nebo v kůži, kde se mimo jiné aktivně zapojuje do procesu hojení ran.

Z toho důvodu je kyselina hyaluronová hlavní součástí veterinárních přípravků řady AktivniZvire.cz (Geloren HA, Geloren dog, Kelparen, Dentaren a další).

GelorenHA pomáhá regenerovat klouby, vazy i šlachy

GelorenHA je kloubní výživa pro koně. Vyrábí se v unikátní formě želatinových tablet s obsahem kyseliny hyaluronové a chondroitin sulfátu. Obě aktivní látky působí příznivě na klouby a zlepšují kvalitu kloubní tekutiny a chrupavky. Želatinové tablety s příchutí višně se dobře dávkují, mají sladkou chuť a velmi chutnají i lidem :).

Geloren lze užívat na zmírnění projevů kloubních onemocnění, po úrazu kloubu pro rychlejší regeneraci nebo preventivně při růstu nebo zvýšené námaze. Pro jeho sladkou a šťavnatou chuť ho můžete použít i jako odměnu.

Geloren existuje i v psí variantě ‒ Geloren dog, který je složením i vůní uzené šunky ušitý psům na tělo.

Chcete získat přípravky z řady AktivníZvíře?

Odpovězte na naše soutěžní otázky a zkuste štěstí v naší soutěži!

 1. Kolik miligramů kyseliny hyaluronové je v jedné kostce GelorenHA?

  • A) 30 mg
  • B) 60 mg
  • C) 120 mg

2. Kolik kostek obsahuje jedno balení přípravku GelorenHA?

  • A) 30
  • B) 45
  • C) 90

3. Jak do koně dostat Geloren, pokud ho kůň poprvé nechce ochutnat?

  • A) Položit ho do žlabu a nechat být.
  • B) Rozpustit ve vodě a stříknout stříkačkou do tlamy.
  • C) Nechat uschnout a podávat jako tvrdou kostku.

 

Odpovědi na soutěžní otázky najdete na www.aktivnizvire.cz.

Správné odpovědi společně s adresou posílejte od 1. do 9. února 2018 na adresu: soutez@contipro.com

1.‒3. místo: kalendář Aktivní zvíře pro rok 2018, sáček Geloren HA, tričko Aktivní zvíře

4.‒6. místo: kalendář Aktivní zvíře pro rok 2018, sáček Geloren HA

7.‒10 místo: kalendář Aktivní zvíře pro 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contipro a. s.

561 02 Dolní Dobrouč 401
Tel.: +420 465 519 530
E-mail: info@contipro.com

Contipro a. s. se již více než dvacet let zabývá výzkumem, vývojem a biotechnologickou výrobou aktivních látek pro kosmetický a farmaceutický průmysl. Díky vynikající kvalitě produkce a rozsáhlému výzkumnému zázemí patří mezi přední světové výrobce kyseliny hyaluronové a z ní odvozených aplikací.
Výzkumné aktivity laboratoří Contipra se mimo jiné zaměřují na hyaluronan, tkáňové inženýrství s přesahem do regenerativní medicíny, na hojení ran, vývoj nosičů pro cílenou distribuci látek a na stárnutí pokožky.

Česká společnost Contipro a. s. je výrobcem veterinárních produktů značky Aktivní zvíře.

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…