Slevy 18 % pro měsíc listopad v JanaHorse Karlovy Vary

Rádi bychom vás pozvali do prodejny jezdeckých potřeb JanaHorse Karlovy Vary - Stará Role, kde pro měsíc listopad probíhá zajímavá cenová kampaň. Přijďte si vybrat zboží za zvýhodněné ceny!

Prodejna jezdeckých potřeb JanaHorse si na listopad připravila pro své zákazníky speciální slevy na vybrané zboží.

bunda Hector HV Polojezdecké botyJedná se o slevu 18 % na:

- luxusní boty Shiny od holandské firmy HV polo,

- krásnou a teploučkou bundu Hector taktéž od HV Polo (na prodejně dostupná v modré a černé barvě),

- úžasné vysoké jezdecké boty s pravým beránkem a kůží či

deka Bucas- pláštěnkové deky kvalitní irské značky Bucas (zateplení 0 g, výběhová, skladem v různých barevných provedeních).

Prodejna nabízí dále na svých 400 m2 výstavní plochy tisíce skladových položek od mnoha známých značek a náš personál vám bude vždy ochotně k dispozici a pokusí se splnit všechny požadavky.

Na internetových stránkách je možné prohlédnout si i 3D prezentaci firmy či katalog zboží. Důležitou součástí je také vlastní prádelna koňských dek, případně možnost nechat si nás opravit rozbité či roztrhané vybavení z kůže i textilu.

JanaHorseJanaHorse naleznete na adrese Karlovy Vary - Stará Role, Závodu míru 461/29, 36 017. Je vám zde k dispozici prostorné parkoviště, platba kartou je samozřejmostí.

Otevírací doba: každý všední den od 11 do 18 hodin a soboty od 9 do 13 hodin.

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…