Obtížný hmyz a koně - velký problém si žádá velká řešení

FARNAM představuje nové ekonomické balení Vašich oblíbených repelentů ! Do našeho sortimentu nyní přichází nové balení v podobě galonového kanystru ( 3,78 l ) Vašeho oblíbeného repetentu ENDURE® a TRITEC14™.

V praxi to znamená, že vedle běžně dostupných sprejů si budete moci pořídit velmi výhodné ekonomické balení v kanystru, které jednoduše a rychle doplní Vaší láhev se sprejem, aby byla ochrana před hmyzem kontinuální.


Sprejová balení jsou k dostání o velikosti 946 ml, kanystrová balení jsou nyní nově k dostání o velikosti 3,78 litru (4 x 946 ml).


Repelenty firmy FARNAM poskytují Vašemu koni nepřekonatelnou pomoc při boji s letním hmyzem po dobu 10-14 dnů na jedinou aplikaci. Obsahují sluneční krém, který chrání především bílé a světlé koně před škodlivým UV zářením při pobytu na celodenním sluníčku. Vašeho miláčka ochrání před obtížným hmyzem jako jsou mušky koňské, stájové, lesní, pastvinové, komáři, muchničky, bodalky, ovádi, klíšťata a vši.


ENDURE® navíc obsahuje patentovaný kondicionér RepeLock®, který zabraňuje vypocení repelentu ze srsti a garantuje tak účinnost 10-14 dnů i při fyzické zátěži a pocení se. Repelent lze aplikovat na koně všech věků včetně hříbat.


TRITEC™ je velmi účinný repelent vhodný zejména pro pastvinové koně, který je na bázi vody a nedráždí ani citlivou pokožku. Na jedinou aplikaci má účinnost 10-14 dnů. Repelent lze aplikovat na koně všech věků včetně hříbat.


Začali jste s ochranou pozdě? Nevadí, začněte alespoň dnes!


Nestačili jste hned v počátku ochránit Vašeho koně před dotěrným hmyzem a na Vašem koni se nyní objevují podráždění, krvavé rány, letní vyrážka nebo jiná nepříjemná zranění, do kterých by mohl hmyz vnášet infekci? Na takové případy má FARNAM repelentní krém SWAT®, který zároveň hojí a odpuzuje hmyz. Krém můžete aplikovat přímo do rány, protože je na to přímo určený. V krátké době viditelně zahojí rány a nedovolí hmyzu vnést do zranění žádné infekce a nemoci.


Krém SWAT® je ideální kombinovat s repelenty FARNAM, protože neslouží k ochraně celého koně, ale je určen na zmiňovaná zranění a podráždění. Tento krém není vhodný na koně mladší 4 měsíců a jeho aplikaci na březí klisny konzultujte s Vaším ošetřujícím veterinárním lékařem.


Jak začít?


Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich produktů, neváhejte nás prosím kontaktovat telefonicky na 777-327-627 nebo elektronicky na info@farnam.cz.


Kompletní seznam prodejců produktů FARNAM naleznete na www.farnam.cz/kde-nakoupit. Po celé České republice jich můžete nalézt několik desítek v podobě specializovaných prodejců jezdeckých potřeb, veterinárních ordinací nebo drogerií.


FARNAM nabízí ucelený sortiment špičkových produktů pro koně. Kompletní nabídku můžete nalézt na www.farnam.cz/katalog.pdf nebo si v případě zájmu o tištěný katalog zažádejte na info@farnam.cz a připojte Vaší korespondenční adresu.


Chcete začít výhodněji? Nyní je ideální doba!


V letních měsících Vám každoročně nabízíme výhodné slevy na repelenty, které tak rádi používáte. Letošní rok není výjimkou a máme pro Vás připravené slevy až 20% na repelenty, které můžete čerpat na všech našich prodejních místech.


Produkty FARNAM jsou oficiálními produkty USEF!


United States Equestrian Federation tým si vybral jako své oficiální produkty na kontrolu hmyzu právě produkty z řady FARNAM. Jsme tak vedle společností jako Rolex, Hertz, United Airlines a Adequan velmi hrdými sponzory této federace a jezdeckého týmu USA.
http://www.usef.org/


Společnost FARNAM byla založena v USA již v roce 1946 a dnes jí patří vedoucí postavení na světovém trhu v oblasti přípravků pro koně, které se vyznačují ověřenou funkčností, špičkovou kvalitou a mnohdy unikátními recepturami.
Více naleznete také na www.farnamhorse.com

Související odkazy:

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…