Formanské jízdy mají svoji přípravku

8. 5. 2008 Tisková informace

Formanský kurz s vedením chladnokrevné párové zápřeže ve vlečce včetně zapřahání se uskuteční 23.-25.5.2008 v Pěčíně. Stoupající zájem příznivců o began-sporty a zájem nových majitelů těžkých koní směřuje k hledání odpovědi na otázku – jak mít radost ze svého begana? Rozvoj nových i stávajících disciplín se tentokrát zaměří na radost z kontrolované jízdy s „pořádnými motory“.


Výuka proběhne na klisnách hřebčína Hradčany a spolupořadatelem je Centrum rozvoje chovu slezského norika Hradčany, o. s. Praktický nácvik vedení je situován do překážek zkoušek výkonnosti a do terénu kolem řeky Zdobnice. Lektory budou Josef Svoboda a Jindřiška Svobodová.

Společenský večírek tentokrát zažehne oheň v kryté rotundě venkovního ohniště Projektního domu. Při něm budou představena originální trika z edice Bega-crossu z tvůrčí dílny MachArt.

Uzávěrka přihlášek je 19.5.

Další informace najdete na stránkách pořadatele - http://www.svobodovi.cz

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…