EQUISERVIS má nové webové stránky!

7. 5. 2012 Equiservis tým

Při startu nové sezóny jsme pro vás připravili nejen novinky z vybavení pro koně či jezdce, ale také nové, rychlejší, přehlednější a zdokonalené webové stránky www.equiservis.cz včetně nového e-shopu. Jedna z hlavních předností nových stránek je kromě rychlosti načítání i snazší a rychlejší orientace.

Abychom vám nákupy a orientaci na nových stránkách co nejvíce zpříjemnili, připravili jsme pro vás milý dárek, v podobě dopravy po celé ČR zdarma ke každé objednávce nad 1000 Kč. Akce platí celý týden, tj. od 3. 5. do 9. 5. 2012.


Současně s nabídkou poštovného zdarma jsme vám přichystali cenové bonbónky a akční nabídky jezdeckého vybavení za pár korun. Pořídit tak můžete čabraku na uši za 75 Kč, nylonovou stájovku za 90 Kč, rajtky s celokoženým sedem za 820 Kč a spousty dalších.

Nabídku zboží za pár korun najdete ZDE.

Kompletní seznam veškerých věcí v akci a likvidaci, čítající téměř 1000 položek, si prohlédnete v sekci Outlet/likvidace.

Nové webové stránky www.equiservis.cz

Hned na úvodní stránce si můžete vybrat, zdali máte zájem prohlížet Potřeby pro jezdce či Potřeby pro koně. Stačí kliknout na zvolené tlačítko a ucelená nabídka pro danou kategorii se zobrazí v hlavním menu. Pod tlačítkem Outlet/likvidace najdete veškeré zboží se slevou - akční i v likvidaci. Outletové zboží zahrnuje z převážné většiny zboží z minulých kolekcí, takže máte jedinečnou šanci nakoupit úplně nové, aktuální a módní výrobky za minimální ceny se stejnou zárukou jako u standardní nabídky.

Pod záložkou Služby se skrývá výčet všech nabízených služeb společnosti Equiservis, které realizuje vlastními silami přímo v prodejně - od praní dek, vyšívání, sedlářský servis, pasování sedel na míru přímo u vás ve stáji až po drobné krejčovské úpravy. V sekci Akce najdete upoutávky na všechny cenové, ale i přátelské akce, které pro vás pořádáme. Určitě byste zde našli např. pozvánku na uplynulou Ladies night shopping party či oblíbenou Equiservis Hubertskou jízdu včetně všech cenových zvýhodnění.

EQUISERVIS.czSamozřejmě nechybí aktuální informační servis v podobě Novinek. Anketa, kterou najdete na hlavní stránce, bude využita především pro zjišťování vašich přání a názorů, preferovaných dárků za nákupy a v neposlední řadě také pro vaše návrhy, jaké zboží či služby byste v nabídce společnosti Equiservis rádi viděli.

Novou funkcí, kterou jste doposud neměli možnost využívat, je hodnocení zobrazených produktů a možnost vkládat k nim své komentáře ohledně spokojenosti, využitých vlastností či nedostatků. Tím sami sobě navzájem předáváte nezaujatou a nestrannou zkušenost s daným výrobkem.

Také jsme rozšířili možnosti placení a výběr dopravce. Nyní můžete svou zásilku pohodlně platit převodem na účet, jen vždy vyčkejte na potvrzení částky a zaslání fakturačních údajů. Zásilku vám doručí kromě stávající České pošty nově i spediční společnost GLS.

V e-shopu můžete nakupovat jako registrovaný, ale i jako neregistrovaný uživatel - rozhodnutí je pouze na vás. Registrace přináší jisté výhody - možnost spravovat své údaje, sledování aktuálního stavu svých objednávek, dohledání historie objednávek, získat speciální nabídky a slevy a další bonusy. Všichni registrovaní zákazníci z původního e-shopu mají svou registraci zachovanou - pouze si potvrdí nové heslo a pokračují v nákupech.

Před placením vás systém sám upozorní, zdali za svůj nákup budete platit poštovné nebo v jaké částce máte ještě nakoupit, abyste poštovné neplatili.

Přejeme příjemné surfování, výběr a nakupování a věříme, že se na nové stránky a do e-shopu www.equiservis.cz budete rádi vracet.

Váš Equiservis tým

P. S. Těšíme se na vás také v kamenné prodejně Equiservis, na adrese: Obchodní 977, Rudná u Prahy, pouhých 5 minut od Prahy - Zličín.

Prodejna EquiservisEquiservis spol. s r. o.
Obchodní 977
252 19 Rudná u Prahy - GPS: 50°1'52.947"N, 14°13'39.818"E
Tel: 257 316 782 | Mobile: 602 378 801

E-mail: info@equiservis.cz
www.EQUISERVIS.cz

Otevírací doba
Po-Pá: 9 - 20 hod.
So: 9 - 15 hod.

Podobné články

Kdyby koně uměli mluvit, tak bychom se jich zeptali, jak jsou spokojení s naší podestýlkou Miskantus. Ale to nejde! Zeptali jsme se tedy jejich…

Když se nám dostalo možnosti vyzkoušet podestýlku Miskantus, tak jsme chvilku váhali, ale nakonec nelitovali. A naše holštýnská dáma má konečně kde…