Velká cena Brandenburgu (Großer Preis von Brandenburg)

1. 10. 2004 Jarmila Beranová Autor fotek: Jarmila Beranová

Ve dnech 24.-26.9.se jezdkyně Zuzana Zelinková zúčastnila na základě pozvání pořadatelů závodů CSN v německém Juterbogu. Do nového jezdeckého stadionu s sebou přivezla koně Dan 7-T a LaManche-T.

Dan 7-T absolvoval Malou rundu která se skládala ze dvou kvalifikačních parkurů MA do 140 cm a finále pro 35 jezdců, dvoufázového skákání S* do 150 cm. První kvalifikaci absolvoval Dan 7-T bez trestných bodů, v druhé kvalifikaci šel s jednou chybou a stejně tak ve finále jednou shodil.

LaManche –T byl přihlášen do Velké rundy. Ta měla dvě kvalifikační kola S* do 150 cm a finále pro 30 jezdců S** do 155 cm. LaManche-T se po bezchybné a rychlé jízdě v prvním parkuru S* kvalifikoval do nedělního finále a v sobotu tak mohl odpočívat. Do finále nastoupil LaManche-T v plné formě. Dvojice neměla žádné problémy s pohybem kupředu, LaManche-T byl výborný v předu a s lehkostí doskakoval šířkové skoky, přesně tak jak jsme u něho vždy zvyklí. Náročný parkur Velké Ceny Brandenburgu absolvoval bezchybně. V rozeskakování udělal lehkou chybu na kolmém skoku a byl dekorován na 14.místě.

Kompletní výsledky a odkazy najdete na www.tarpan.cz

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…