Šlechta ve formě

8. 4. 2004 Josef Malinovský Autor fotek: archiv JK Všemily

Halovou sezónu 2003/2004 uzavřely v neděli 4.dubna jezdecké závody ve Všemilech. Počet startujících sice nebyl příliš vysoký (celkem 59 startů), ve stejný termín se konaly parkury již na venkovních kolbištích, o kvalitní výkony zejména jezdců Šlechta, Papoušek a Opatrný však nebyla nouze.

Soutěž č. 1 byla pro nízký počet startujících zrušena, a tak se začínalo druhou soutěží „na limitovaný čas“. Z deseti startujících se nejlépe umístila Karolína Plchová s hřebcem WICKED BUBBL.BROWN SUGAR s.v. (SK Apollon). Tento New forest - jezdecký pony bude mj. předveden na výstavě koní v Praze na Císařském ostrově.

V soutěži se stupňovanou obtížností se žolíkem (do 120cm) zvítězil Rudolf Doležal - LOPA (JK Jezbořice) před Evou Martínkovou s ATLANTA 2 (SS Eva Martínková).

Stejně jako před čtrnácti dny v Tróji, i ve Všemilech zvítězil v hlavních soutěžích Miroslav Šlechta. V soutěži st. L* vyhrál s CELESTOU KALEK a s CALINDO obsadil příčku třetí. Druhý byl Aleš Opatrný s DANCE AND JUMP (JS Opatrný Hořovice).

Ve stupni S* vyhrál M.Šlechta s CURIER CARILEX. Stříbrnou příčku vybojoval v rozeskakování jeho stájový kolega K.Papoušek s LARAMON a poslední v rozeskakování skončil A.Opatrný s koněm CYRIL. I náledující pozice obsadili tito tři jezdci ve stejném pořadí: 4. M.Šlechta - CELESTA KALEK, 5. K.Papoušek - KIBARA a 6. A.Opatrný - EUROS.

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…