Proběhla Velká cena Martinic

27. 4. 2011 Tisková informace

Jezdecká společnost EQUITANA Martinice si Vám dovoluje předložit několik informací o průběhu našich posledních jezdeckých závodů v parkurovém skákání Česká pojišťovna Velká cena Martinic v termínu 22. – 24. 4. 2011.

Za celý víkend od pátku 7.30 do neděle 18.00 se nám podařilo úspěšně zrealizovat celkem 849 startů jezdeckých dvojic, což je jistě velmi vysoké číslo. Na téměř 350 koních startovalo téměř 200 jezdců všech kategorií. Vše proběhlo i díky příznivému počasí zdárně a podle pravidel. Divácká účast byla celkově přes 3000 diváků, kteří za krásného počasí využili nejen možnost shlédnout velmi zajímavé jezdecké závody v parkurovém skákání, ale i doprovodný program.

V sobotu před finální soutěží dne proběhlo také losování prvních deseti šťastných diváků, kteří si odnesli hodnotné věcné ceny. Tato soutěž bude probíhat každou závodní sobotu a neděli s tím, že dne 18. 9. 2011 při našich letošních posledních závodech proběhne velké finále této soutěže - výherce obdrží kuchyňské spotřebiče značky WHIRLPOOL v celkové hodnotě více než 50.000,- Kč.

Jiří LužaVítězem Velké ceny Martinic 2011 se stal Jiří Luža na koni Land Rebel S ze stáje Schneider, na druhém místě skončil Jiří Hruška s Aristem Z z JK Opava Kateřinky a třetí místo obsadil velmi těsně Jiří Skřivan s Callistou ze Stáje Manon. Všichni tři krásně oslavili svůj svátek, který připadl právě na tento den.

 

 

Na našem webu www.equitana.cz sledujte další informace o jezdeckých závodech.

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…