Memoriál Ericha Režnara

12. 10. 2004 Jiří Gebauer Autor fotek: Jiří Gebauer

JK Opava Kateřinky pořádal 2.a 3.října 2004 Memoriál Ericha Režnara, ve skokových soutěžích.

Ke startu v hlavní soutěži ST** se přihlásilo devětadvacet dvojic z nichž osm dokončilo základní kolo bez penalizace. V následném rozeskakování jen dvě, proto o vítězi rozhodl čas. Zvítězil Josef Kincl s Lery (Horymasu Horní Město) před Vladimírem Treterou na Konvent (SS Tretera) a Alešem Opatrným s Corsárem (Opatrný Hořovice).

Tomuto napínavému dění předcházela soutěž S**, které se zúčastnilo pětačtyřicet dvojic a ve které nakonec zvítězil Marek Hentšel s Ladou (Baník Ostrava), druhý skončil Aleš Opatrný s Corsárem (Opatrný Hořovice) a třetí Roman Šafrata s Bleskem ( Tarpan).

Výsledky:
Stupňovaná obtížnost do 120 cm (52 start.): 1.J.Kincl-AC Atom,Horymas Horní Město, 2.J.Zwinger-Dona Z Kentaur, Opava Kateřinky, 3.M.Hentšel-Salwador,Baník Ostrava.
Skok S** (54): 1.M.Hentšel-Lada, Baník Ostrava, 2.A.Opatrný-Supreme Oil team,Opatrný Hořovice, 3.J.Hruška-Caletta Auto Sitta, Opava Kateřinky.
Skok L-** (37): 1.L.Emil-Jeny,Velká Polom, 2.J.Hruška-Atyš,Opava Kateřinky, 3.M.Klár-Noli Tangere,Agrostyl Otice.
Skok S** (45): 1.M.Hentšel-Lada,Baník Ostrava, 2.A.Opatrný-Corsár,Opatrný Hořovice, 3.R.Šafrata-Blesk,Tarpan.
Memoriál E.Režnara-ST** (29): 1.J.Kincl-Lery, Horymas Horní Město, 2.V.Tretera-Konvent,SS Tretera, 3.A.Opatrný-Corsár,Opatrný Hořovice, 4.V.Tretera- Calandro,SS Tretera, 5. P.Kuba-Asterix 1,SS Kentaur.

Podobné články

Resort Equitana v Martinicích u Březnice hostí od čtvrtka 25. do neděle 28. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. V kategorii…

Stejně jako před dvěma týdny v Monaku, i v německém Riesenbecku ovládly soutěž Global Champions League členky týmu Cannes Stars a v letošní sezoně…