Neštěstí je štěstí v převleku, míní Michal Horáček. Sázky na koně proměnil ve Fortunu

8. 2. 2024 Aktuálně.cz Zdroj: Aktuálně.cz URL zdroje: sport.aktualne.cz
Aktuálně.cz
Aktuálně.cz

Michal Horáček patří mezi nejznámější české osobnosti přelomu milénia. Svůj příběh talentovaný muž, který je silně spojený i se světem dostihů a sázek, vylíčil v podcastu, který připravuje projekt Bez frází ve spolupráci s Aktuálně.cz.

Michal Horáček je doslova muž mnoha řemesel - spisovatel, esejista, novinář, textař, básník, producent, spoluzakladatel sázkové kanceláře Fortuna. A také kmotr zatím poslední knihy Bez frází s titulním příběhem Lucie Šafářové.

A jak se vidí on sám?

"Vidím se tak, že toho dělám opravdu hodně. Ale vesměs se věnuju tomu, čemu právě v té chvíli věřím. Všechno ostatní odsunu úplně stranou. Třeba posledních pět let jsem vůbec nebyl textař a byl jsem fanatický student dějin umění," připomněl 71letý všestranný muž nedávno dokončená studia dějin umění na Karlově univerzitě. Ta přidal k titulu Ph.D. z oboru kulturní antropologie.

Poté se vyznal ze své životní filozofie.

Celý článek přináší Aktuálně.cz: Neštěstí je štěstí v převleku, míní Michal Horáček. Sázky na koně proměnil ve Fortunu

TN.cz
Podobné články
Deník

Pod horou Říp proběhnou v srpnu dvě pozoruhodné aukce. Stát, respektive Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) bude prodávat dva…

Idnes.cz

První řadu krimiseriálu Oktopus sledovalo loni na podzim v ČT víc než milion a dvě stě tisíc diváků, proto vzniká pokračování: v Praze, na Ústecku,…