fotky z výstavy v Manětíně 2005

Tereza Liskova

Vloženo 8.9.2005 - 14:22
Ahoj, nemáte prosím někdo fotky z Manětína? My jsme tam nezvládli fotit (měli jsme plné ruce práce dětí a koní :)) ) a rádi bychom měli nějakou památku. P.S. Jak se Vám tam líbilo?

Míla Rambousková

Vloženo 9.9.2005 - 22:48
Odpovídám i na toto fórum - výsledky a fotografie již jsou na stránkách SCHWPC http://www.welsh.cz :o)) Reportáž z této výstavy na těchto stránkách bude brzy také, ale protože jsem dlouho čekala na fotografie od Věry Markové, snažila jsem se co nejrychleji na stránky přidat alespoň výsledky a fotky.

martina vyštajnová

Vloženo 29.10.2005 - 20:23
strašně mě mrzí že nejsou fotky kompletní, jsou tam jen fotky koní z trawelu, není někdo kdo fotil komplexsně mě totiž chcípla kamera a nemám fotku své dcery která vyhrála Lead rein.... moc moc prosím

Míla Rambousková

Vloženo 30.10.2005 - 7:19
Máš pravdu, že tam nejsou fotky z např. Lead rein, ale prosím vynech matení veřejnosti s tím, že jsou tam jen fotky koní z Trawelu, protože to není pravda... ;o))

martina vyštajnová

Vloženo 31.10.2005 - 12:58
no jo... ale ony tam nejsou skoro žádné fotky, děti tam jsou jen na skoku a jinak nic!!!!!!

Tereza Liskova

Vloženo 1.11.2005 - 11:28
Ahoj, zkus napsat Mise, treba neco mit bude. Nam poslala moc pekny fotky. Jeji mejlik je misa.rei@centrum.cz. Hodne stesti, kdybys natrefila taky na nekoho dalsiho s fotkama, tak dej prosim vedet.

pavel blazek

Vloženo 29.11.2005 - 17:09
Pokud mi pošlete mail na info@welsh.cz,rád vám všem pošlu všechny fotografie které mám.Je mi líto,že si někdo myslí že jsou tam jen fotografie hř.Trawel,ale bude to zřejmě tím,že se výstavy účastnili také koně odchovaní a prodaní z hřebčína Tr. a také tím že to máme do Manětína nejblíž a měli jsme tam nejvíce koní.Další důvod je ten,že šampion hříbat,výstavy a výcešampion mladých jsou z hřebčína Trawel.Vpříštím roce uděláme změnu ve výstavních soutěžích,které nebudeme dělat po výstavě,ale mezi kategoriemi.Soutěžící děti si zaslouží více diváků a letos s diváky bohužel odešla i fotografka.

Eliška Matoušková

Vloženo 15.3.2006 - 17:47
Njn, tohle je pořád. Ať koukám na skoro jakýkoliv web s welšema (českýma) a jsou tam reportáže o výstavách, tak třeba mnoho lidí (s velice kvalitními koňmi- např. pan Maťátko) tam většinou nemá ani jednu fotku... Celkem mě to mrzí, zvlášť, když jeho kobylky vyhrávají šampiony plemen, vicešampiony skoro všech kategorií, ale fotku jsem neviděla ani jednu (a když je předvádím, tak fakt nemám na focení čas...) =´)