Nástěnný kalendář Chladnokrevníci 2009

Mates

Vloženo 7.1.2009 - 11:29
Děkuji za moc povedený kalendář Chladnokrevníci 2009. Fotografie jsou velmi povedené. Jen je škoda že i sem se dostane tiskařský šotek...duben má přece jen 30 dní...:-)

Helena Görnerová

Vloženo 7.1.2009 - 11:50
Jsem ráda, že Vám dělá radost :o) O dubnu víme, proto do každé zásilky ručně vkládáme velmi upřimný omluvný lístek :o) Bohužel, přesto, že jsme do korektur zírali v pěti lidech celé odpoledne a šli jsme písmenko po písmenku (obzvlášť německý překlad byl pro mě utrpením, německy neumějíce..), přesto, že jsme kontrolovali, zda sedí všechny víkendy a svátky, prostě se tam den navíc vloudil. Astronomové nám letos přidávají (já říkám "trestnou") vteřinu navíc, tak já jsem vám dala celý den. Kdo už někdy něco podobného vytvářel, asi mi potvrdí, že se to - bohužel - prostě stává.. Má velká omluva.

Eliška Horáčková

Vloženo 7.1.2009 - 12:16
Nevadí, udělám si 31. dubna celodenní výlet za koňma :-D. Kalendář je moc hezkej.

veronika sixtova

Vloženo 7.1.2009 - 13:43
Mě to nevadí - šotka naprosto chápu, hajzlík čeká vždy a všude!Kalendář je velmi krásný, jsou to fotky podle mého gusta.

Lucie Hladová

Vloženo 7.1.2009 - 20:34
No..pořád lepší, aby něco přebejvalo, než chybělo :o))Je užasnej!Doma byl OPĚT velký boj, kam ho dáme a jestli si ho odvezu na intr nebo ne... Hm, další důvod proč se těšit domů :o)) jak já říkám ;o)Naštěstí na intru povolili vice plakatů na zeď, takže loňský je po celem pokoji rozvěšený! Mám tu u postýlky trošku vic chladno - ale o to lepe se usíná! :o))

Eva

Vloženo 7.1.2009 - 20:48
Přidávám se s díky a chválou.A pokud by byl z Vaší strany zájem,věděla bych o dvou krásných a velmi šikovných hřebcích,pracujících v lese.