Ve středu začíná podzimní část Hobby skákání

Na Dostihovém závodišti v Pardubicích se rozběhne podzimní část Hobby soutěží v parkurovém skákání. Naplánovány jsou dva závody, které už jsou tradičně otevřeny pro všechny koně a jezdce bez omezení. Uskuteční jako vždy ve středečním termínu, a sice 22. a 29. září.

Program Hobby skákání bude mít tradiční podobu. Nabídne čtyři soutěže. Na úvod se budou skákat překážky do 60 centimetrů. Po nich budou následovat překážky do 80, do 100 a do 110 centimetrů. Parkur má vždy osm překážek a po něm následuje rozeskakování se čtyřmi překážkami.

Hobby skákání se na koná na pískovém kolbišti na pardubickém závodišti. Začátek první soutěže je v 15.00 hodin. Prezentace účastníků se koná od 14.00 do 15.00 hodin. Diváci mají vstup zdarma.

Rozpis Hobby soutěže na adrese: www.pardubice-racecourse.cz/2010-propozice.html

Podobné články

Slovenská vytrvalostní jezdkyně Dominika Malíková Kleinová suverénně zvítězila v žebříčku FEI pro rok 2023. Jaká byla její cesta na vytrvalostní…

Dostihy jezdí jedenáctou sezonu, přičemž prvních osm let absolvovala vždy jen pár startů za rok. Poté, co však před třemi lety nastoupila k trenéru…