Pozvánka na workshop "Kmenové buňky v praxi"

30. 8. 2020 Tisková informace

Zajímá vás problematika kmenových buněk? Pak tu máme pozvánku přímo pro vás! Srdečně zveme na workshop "Příprava a aplikace kmenových buněk v praxi VI", který se koná v sobotu 5. září 2020 v Medicínském centru Avecell.

Na workshopu vás seznámíme s kmenovými buňkami různého původu, jejich vlastnostmi, potenciálem a využitím v klinické veterinární praxi. Při odpolední praktické části si budete moci vyzkoušet odběr kostní dřeně a provedeme vás naší laboratoří, kde se kmenové buňky zpracovávají a kultivují.

Seznámíme se také se základní terminologií a obecnými informacemi o kmenových buňkách, jejich zdroji a potenciálu v léčbě zvířat. Klinické případy koní, koček a psů vám představí veterinární lékaři, kteří kmenové buňky ve své praxi užívají. Dále se dozvíte nezbytné legislativní informace, tipy na marketing a nejnovější poznatky z oboru. V závěrečné diskuzi rádi zodpovíme vaše dotazy.

Program a časový harmonogram naleznete zde: Program

Přihlášku naleznete zde: Přihláška

Na setkání s Vámi se těší

MUDr. Radek Klubal
Projekt Avecell

Podobné články

Vzdala se svých koní a odešla plnit misionářské poslání do Afriky. Tam se provdala, založila farmu a do života jí opět vstoupili i koně. Pokud se…

Emil Kotrba (22. února 1912 – 21. února 1983) byl český akademický malíř a grafik, světově uznávaný malíř koní a zároveň aktivní jezdec, trenér a…