Pozvánka na vytrvalost

MČR juniorů a mladých jezdců ve vytrvalostním ježdění na 120 km, mezinárodní závody CEI 90*, 120**, 160*** a národní soutěže KP, Z, L a S nabídne ve dnech 2.-3.7.2009 netradičně pardubické závodiště.

Dlouhodobý trend, využít dostihové závodiště i k dalším sportovním účelům, tak dostává další rozměr, tentokrát v podobě distančního ježdění.

V pardubicích zároveň proběhne také školení veterinářů vytrvalosti - účast na závodech je brána jako praktická část školení.

Rozpisy a další organizační informace vám přináší na svém webu komise vytrvalosti ČJF, po definitivní uzávěrce přihlášek v příštím týdnu vám přineseme další aktuality.

Vyjádření komise vytrvalosti ke změně termínu závodů:

Omlouváme se za úpravu datumu, se startem v pátek 3.července 2009, ale bohužel neschopnost generálního sekretáře ČJF Ing. Lomského, který měl ze své pozice vše projednat a zařídit u FEI, rozhodla, že nesmíme uspořádat soutěže v sobotu 4.7. kvůli závodům v Itálii (Gubio). Nerozumíme sice logice, koho bychom tak ohrozili, ale musíme toto rozhodnutí akceptovat.

Podobné články

Slovenská vytrvalostní jezdkyně Dominika Malíková Kleinová suverénně zvítězila v žebříčku FEI pro rok 2023. Jaká byla její cesta na vytrvalostní…

Španělsko je jejím druhým domovem, pouště kolem Dubaje má proježděné křížem krážem. Potěší vás milý a inspirativní rozhovor s Táňou Terberovou tak…