Slavnostní vyhodnocení Pony ligy 2021

16. 2. 2022 Tisková informace Autor fotek: Jiří Bělohlav

Slavnostní vyhodnocení Pony ligy 2021 proběhne 12. 3. 2022 v Chuchle Areně Praha.

Loňský seriál pony dostihů vyvrcholí slavnostním vyhodnocením nejlepších dětských účastníků Pony ligy 2021 za podpory Jockey Clubu ČR. Společné setkání pony jezdců se po roční pauze, způsobené omezeními kvůli pandemii covidu, uskuteční v sobotu 12. 3. 2022 od 17.00 hodin v prostorách malé sázkové haly v Chuchle Aréně Praha.

Loňská Pony liga se skládala ze 14 dostihů na 6 závodištích. Sezona začala 12. 6. 2021 v Brně a poslední dostih se odběhl 30. 10. 2021 v Mostě. O dostihy poníků je mezi dětmi stále větší zájem, v loňské sezoně se dostihů zúčastnilo celkem 44 jezdců. Dostihy poníků se tak staly plnohodnotnou součástí programu celé řady dostihových dnů jako Memoriál Evy Palyzové, Evropský pohár žokejů nebo kvalifikační dostihy na Velkou pardubickou.


Pro děti je to nejlepší způsob, jak se přiblížit k dostihům a vyzkoušet si je. Věříme, že příští sezonu se Pony liga rozroste o další mladé jezdecké talenty.

Pozvánka na vyhodnocení Pony Ligy 2021

Podobné články
Zambia vom Ellernbrook - LR

Národní pony společnost (NPS) by ráda pozvala v této sezóně všechny majitele i chovatele široké rodiny mountain a moorland plemen, jejich uznaných…

Naira Delveti - Lille Rosendals Captain Jack

Národní výstava NPS obvykle zakončuje výstavní sezónu v daném roce a dochází na ní k vyvrcholení šampionátových soutěží. Této tradici dostála i letos…